Mit utáltok? Arra vagyok kíváncsi hogy mi az amit tartósan és teljes szíveteből utáltok
Ha más osztja be az időmet. Számomra az rabszolgaság, mert minimális mértékben rendelkezhetek csak a szabadságommal.
Utálom azt, hogy a világunk erre épül még mindig, holott sokkal szabadabb és flexibilisebb lehetne már.
ÓÓÓ én sok mindent utálok.
Pl:
- utálom ha valaki nyitott szájjal eszik, vagy evés közben beszél
- utálom ha szipog valaki
- utálom ha valaki nem képes megfelelően viselkedni, betartani az íratlan szabályokat. Pl: Nem telefonálunk, mobilozunk moziban film nézés közben.
Vagy: utazás közben nem rakjuk fel koszos cipővel a lábunkat a másik ülésre, hiszen mások oda leülnek.
- Utálom ha valaki csak ordítva tud kommunikálni telefonon keresztül.
- Nem a gyerekeket utálom , hanem azt, hogy ma már sehová nem tud menni az ember, hogy ne hisztizzen egy gyerek. Legyen az bolt, mozi, repülő, vonat, színház, múzeum stb. Nincs sehol egy olyan hely ahol ne hallani a gyerek hisztit. Nem azzal van bajom ha pici baba sír, vagy látni, hogy beteg és sír. Ezzel nincs gond, még sajnálom is szegénykéket. Azzal van baj amikor tombol a hisztitől mert valamit nem kapott meg vagy nem az van amit ő akar.
- Utálom a pacal szagát.
3-as egy rokon lélek :) 2-es szintén, csak ő kevesebb olyat írt, amit én is utálok :D
Én ezeket utálom még azokon felül, amit előttem írtak:
- amikor bacik kiírni előre a szomszéd, hogy lakásfelújítás lesz, illetve amikor hónapokig csinálja,
- amikor valaki szarik bele, hogy útban van, pl. ajtóban, lépcső közepén, folyosó közepén, stb. áll le beszélgetni,
- amikor valaki minden baromságot elhisz az interneten, a másik fél meghallgatása nélkül, főleg, ha ez lincshangulatot is kivált belőle ("rácsukta a buszajtót az ötszörös terhes babakocsis anyukára a gonosz sofőr" és már megy is a lincselés, aztán kiderül, hogy nem is úgy volt)
- a celebekért rajongókat (rajongónak számít az is, aki folyamatosan utálkozik pl. Vajna Tímea miatt, de azért direkt keresi, min tud megint felháborodni vele kapcsolatban)
- a fideszt, de lassan már az összes többi pártot is
- a felugráló ablakokat a neten (nem, nem érdekel a hírleveled, leszarom, hogy sütiket használsz, nem érdekel, hogy értékeled a privacymet, és ha az arcomba ba*szod a cikk olvasása közben, hogy lájkoljalak a facebookon, akkor le is foglak pontozni a facebookon).
Utálom,
- ha a kedves szülő beleteszi a járni tudó gyereket a bevásárlókocsiba cipőstől (én abba teszem a kaját ba..ki, utána meg ha olyan, akkor a hűtőbe, az ő gyereke meg lehet, hogy azzal a cipővel előtte a kutyapisis fűben szaladgált)
- ha a sétáltatott kutya mindenhova odapiszkíthat (nem számít, hogy lakóház fala vagy éppen egy frissen mosott autó oldala, hadd szóljon..., az már csak a hab a tortán, ha nem szedik össze a kutyaxart)
- ha szemetelnek, az intelligencia hiányát mutatja meg az igénytelenséget
- ha valaki semmibe veszi mások munkáját vagy megjegyzéseket fűz hozzá, minthogy az nem is munka, vagy lenézi mondjuk a másikat a munkája miatt, pl. semmibe veszi a takarítót vagy esetleg mindenféle csicskásnak nézi, ha valamit összecsesz, akkor csak legyint, hogy majd a takarító megcsinálja
- ha valaki ok nélkül flegma
- ha valaki azt hiszi magáról, hogy felsőbbrendű, csak mert...
- az állat- és emberkínzókat
- az önző, manipulatív embereket
- ha hülyének néznek és a szemembe hazudnak
- hogy nagyon sok embertől már kérdezni sem lehet, mert mindenben a rosszat látja, megsértődik, a magánéletben való turkálásnak él meg
Az összes hozzászólóval teljesen egyetértek, csak én mindezeket nem tudtam volna ilyen szépen felsorolni. Azonban két kiegészítést még tudok hozzátenni:
- utálom a rasszizmust,
- meg a ......-okat, de azt nem lehet ideírni.
Az önsajnáltatást
A "kell" és a "muszáj" szót
Semmi sem kell vagy muszáj
Én a következőket.
Ha valaki olyanba ugat bele amit amúgy nem is ismer de ő megmondja a "tutit" Pl valaki aki életében nem használt VPN-t elkezdi hogy szerinte az így vagy úgy nem lesz jó. De am neki fogalma nincs h mi az a VPN.
Vagy másik életében nem látott egy darab animét se de szerinte az gyereknek való mesefilm.
Sose vitatkozz hülyékkel.
Megvan az az ember aki hülye egy faladathoz de zavarja hogy te azt hogyan csinálod ?
A mi jobban tudjuk hogy mi a jó neked mint te magad című emberek.
A dolgozzál de a munka alapvető feltételeit és / eszközeit nem biztosítom neked.
Továbbá ha meg mersz állni csak 1p-re is leüvöltöm a fejedet, meg minden rossz amit csinálsz de azért csináld meg.
Ja meg csináld meg még azokat is amihez amúgy közöd nincsen pl egy ápoló miért is kell zöldséget pakoljon v mosogasson ? Rejtély. Meg mér hozzak ÉN izzót az irodába ? Meg az üres tintapatronnal így csinálj már valamit ? Részecskegyorsítót ne én javítsak ?
Ja és ha felmondasz egyből jön a DE miért ?
Az úgy is megbánod című emberek. Igen azt ami nem is érdekelt soha. Nyilván.
Az úgy is meggondolod magad.
A privát szféra fogalmát nem ismerők. Mikor kivel volt szex, barátnő és hasonlók. Mer neked ahhoz tényleg k....a sok közöd van.
A zsebedben turkálok menyi pénzt mire költesz.
Közöd ?
A mivel töltöm az életem és miért-en ledöbbenők.
Mer hogy annyi időt csináltad ezt v azt mért nem mást.
Közöd ?
A Diploma az nem nagy szám. Persze annak nincs aki mondja.
A rosszul tudsz angolul (v X nyelven) igaz te semennyire. De te "jobban tudod" emberek.
Most így ennyi ugrott be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!