Miért nem vagyok elégedett? Magam se tudom mit hiányolok.
Figyelt kérdés
Volt egy nehéz időszakunk a férjemmel. ebben volt minden, ami csak elképzelhető. De eldöntöttük, hogy változtatni fogunk és az is lett. kirándulni járunk a gyerekeinkkel,igyekszünk többet beszélgetni, feltárni a régi sérelmeket stb.
és minden oké. tényleg jól működünk.de mégsem vagyok igazán boldog....mit kéne tennem? másféle munkát is vállalni a jelenlegi mellett...az lehet. a jelenlegibe kicsit belefásultam. ettől még szeretem és sose tudnám ott hagyni, de vállalnom kéne A 2.kat
valami ötlet, javaslat, bölcsesség...
2019. febr. 9. 21:52
1/1 anonim válasza:
Ha a munka miatt vagy boldogtalan, akkor gyorsan válts mielőtt kiégsz, mert azon nehéz segíteni. Ami gyakori még ilyenkor, hogy hiányoznak a barátok az életedből, mert a családra fordítod minden energiád - ami részben helyes, de ha már nagyobbak a gyerekek és elvannak magukban, lehet barátkozni és néha eljárni erre-arra, akár a férjeddel és az ő párjával együtt négyesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!