14 vagyok, és még mindig csak cumival a számban tudok elaludni. Ez normális? Lehet infantilis vagyok?
légyszi segítsetek!
14/f
Én 5 évesen az ujjam cumiztam és akkor történt egy olyan h fél szememre majdnem megvakultam mert egy macska belekapott a pofámba és még ma is ott díszeleg egy 6 centis heg a fejemen... Nem tudom hogy de ez után már nem cumiztam tovább... Lehet h a sokk miatt h félfejemből ömlött a vér és minden bajom volt hát nemtom :S
Szurkolok h elmúljon de sztem is menj el pszihiáterhez
14/L
Amúgy minimum 3-an írták, hogy írhatsz nekik privin, de egyikőjüknek sem volt engedélyezve az email-küldés...
Ha nem tudsz anyuddal erről beszélni, akkor menj el egyedül egy pszichiáterhez! De tényleg sokat segíthet egy szakember.
Ha a sötét az oka, akkor kapcsolj fel éjjelre egy kislámpát, vagy bármit amitől nem leszel teljes sötétben. Mellesleg a cumi egészség szempontjából sem jó, gondolok arra, hogy a fogaid nem fognak szépen nőni, meg ha álmodban ráharapsz és lenyeled forgolódás közben... Inkább keress mást helyette, mondjuk egy plüsst, amit szorongathatsz éjjel.
De lehet, hogy csak megszoktad és azért nem tudsz nélküle aludni, de mindenképp előnyös lenne, ha leszoknál, mivel a lányoknak nem fog bejönni és ha elutazol táborba, osztálykirándulásra, a többiek ki fognak csúfolni.
NAHÁT AGGODALOMRA SEMMI OK!Kinövöd csakicsit késöbb mint a többiek.
Én 17 vagyok és most ihs ringatom magam,na ez normális?Irj "kérdezö" v bárki.Thanx
"egyedül hova kéne menni, ha megyek?"
Neten keress egy pszichológust, vagy kérdezd meg a házi orvosodtól, nem tud-e ajánlani vkit.
Na, megoldódott?
Amúgy én 10 éves koromig szoptam az ujjam, és apukám rám szólt, hogy már nagy vagyok. A volt feleségét felhívta telefonon (aki gyerekpszichiáter) - és megkérdezte, hogy mi lehet az oka. Azt mondta, hogy szeretethiány.
Na, és én egyébként is mindig szégyelltem mások előtt ezt, de olyan jól esett. Csak reggelente fájt az ujjam, mert ráharaptam álmomban. Úgy csináltam, hogy a kezembe fogtam egy sima törölközőt, és azzal simogattam a szám (jobb kézzel), és közben a hüvelykujjamat szoptam (jobb kéz). Na ezt jó szemléletesen leírtam.:D
A lényeg, hogy szégyelltem, és tudtam, hogy egyszer le kell szokjak róla. Egyszerűen erőt vettem magamon, és abbahagytam. Sikerült.
Azóta persze inkább plüssállatokon élem ki a szeretethiányt, de azok úgymond nem okoznak függést, mint az ujjszopás. (Csak megszeretgetem őket, ha úgy érzem, és kész.)
19/L
Ui.: Orális szexben tényleg jó vagyok.:D (csak viccből írom, de igaz:D...ki tudja mi az összefüggés XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!