Nem normális. Szorongás, depresszió okozhatja. Én kiskoromban sosem szoptam az ujjamat, a cumiról is elég hamar leszoktam, 14 évesen meg csak random rászoktam az ujjszopásra. Erős szorongásom volt. Elmúlt, és azóta egyszer sem keltem az ujjammal a számban. Menj el pszichiáterhez (ne pszichológushoz).
2010. júl. 1. 08:55
13/29 A kérdező kommentje:
ja, hát nem vagyok buta. lehet akkor elmegyek pszichiáterhez, csak az nagyon kellemetlen, még beszélnem is erről édesanyámmal. nem lehet attól hogy a sötétben félek nagyon? mert ez még egy bajom, hogy este félek a sötétben.
2010. júl. 1. 10:50
14/29 anonim válasza:
ahhjj , ne flegmázzatok már. :D
Mivan akkor ha cumizik :D?.
Én is ugyanannyi idős vagyok mint ő csak a másik nem táborát erősítem és én is szoktam ,, cumizni '' . Habár én az ujjamat cumizom.Mert jó érzés és megnyugtat. És(sel nem kezdünk mondatot x)) lehet nyugodtan röhögni ezen, engem pl nem izgat. Mindenkinek van valami hülye ,,szokása'' . :D
14/L
2010. júl. 1. 14:14
15/29 anonim válasza:
de amúgy ahogy elnézem a kérdezőt totál kamukérdés az egész x).
az előbbi válaszoló
2010. júl. 1. 14:16
16/29 anonim válasza:
Szerintem ez aggasztó. De ha észre vetted hogy baj van akkor már jó irányba haladsz. Határozod el magad hogy ezt nem csinálod tovább és tarts ki mellette nem fog menni egyik napról a másikra. Nagyon nehéz lesz de menni fog anyukáddal meg őszintén beszélj erről és segíteni fog neked benne. (Mondjuk engem nagyon megleptél nem is hallottam még ilyet de biztos hogy lehet normálisan is reagálni erre is)
2010. júl. 1. 14:52
17/29 anonim válasza:
22:50 XD
Kérdező, de kár hogy nem lány vagy :(
2010. júl. 1. 19:00
18/29 anonim válasza:
Uff... xD
Én is félek a sötétben, de én 13 éves lány vagyok és kábé 2 éves koromban 2 hétig cumiztam. Azóta sose szoktam, ha félek, akkor vagy tévé mellett alszok el, vagy nem egyedül, hanem kisöcsémmel (3 éves). Ezt nem tudom elképzelni. Küldesz egy képet? Na jó, semmi... :) Nem tudom miért van ez, sose néztem utána, mert nem érdekel a dolog. Ja és ez nem normális dolog.
Puszi :D
2010. júl. 4. 00:12
19/29 anonim válasza:
Tesóm 13 éves lány és mindig cumizik még. Szerintem ez elég gáz, de mindenkinél vannak ilyenek. Én pl. nem alszom el a kedvenc párnám nélkül, anyám meg egy ruhadarabot dörzsölget az elalváshoz.
2010. júl. 4. 03:50
20/29 anonim válasza:
nem ciki s aki annak tartja az meg tartsa annak mindenkinek vannak furcsa szokásai csak nem mindig jönnek elő
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!