14 vagyok, és még mindig csak cumival a számban tudok elaludni. Ez normális? Lehet infantilis vagyok?
Figyelt kérdés
légyszi segítsetek!
14/f
2010. jún. 30. 22:14
1/29 anonim válasza:
Sziia.Nem gáz, leszígyis aki szeret.Hagondolodírj privátot ;)
3/29 A kérdező kommentje:
Nem fake!
2010. jún. 30. 22:30
4/29 anonim válasza:
Az azért már infantilis, hogy eddig sem sikerült a hüvelykujjadra lecserélned!:)
5/29 A kérdező kommentje:
próbáltam, de valahogy ezt szoktam meg, és hiányzik, ha nincs a számban az ágyban. anyukám, már nem akar nekem venni évek óta ezért magamnak kell vennem a zsebpénzemből. és olvastam a neten hogy ez valami betegség lehet.
2010. jún. 30. 22:44
6/29 anonim válasza:
Nemtudom elképzelni hogy ez lehetséges de én laikusként azt mondanám hogy dobd ki mindet és ne vegyél többet max lesz 1 éjszakád amikor nem alszol de egy idő után ugyis nyer az álmosság :)
7/29 anonim válasza:
Te orális szexből csillagos ötös leszel majd! :D
8/29 A kérdező kommentje:
hahaha röhög a vakbelem!
2010. jún. 30. 22:52
10/29 anonim válasza:
megint vannak itt hitetlenek....
-.- pff
na igenis van ilyen és azért mert veletek vagy a környezetetekben nem történt meg ilyen attól még igenis lehet ilyen.... nagy ez a világ. az interneten sokminden hülyeséget olvastatok már biztos mindannyian, azt elhittétek, ezt miért olyan nehéz?
na mindegy
bocs az offolásért
amúgymeg értelmes gyereknek tünsz, szerintem menj el egy ÉRTELMES pszichológushoz, legyél a barátaiddal. van valami amitől szorongsz? lehet hogy a cumizás egy olyan dolog számodra ami menedéknek számit neked.érted?
ha gondolod irj privibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!