Miért vagyok ennyire depressziós?
igen, sajnos lehet örökölni. De van valami alap probléma a háttérben, amire még nem jöttél rá. Gondolom mikor ittál még rosszabb volt. Próbálj meg egy jó pszichiátert, ő letud ásni a dolgok mélyére, kideríti mi áll a dolgok mögött. Egyedül sajnos nehéz rájönni. Én is úgy gondoltam tudom mi a bajom, de egy jó pszichológus még mélyebbre tudott ásni, és sokkal jobban vagyok. Énse tudtam örülni semminek, hiába értem el mindent amit szerettem volna. Legyél nyitott, egy próbát megér szerintem.
Vannak barátaid, párkapcsolatod, hobbid? Sajnos ezek a hosszú téli esték rátesznek egy lapáttal, még könnyebb depisnek lenni.
Európa lakosságának zöme minőségi éhezésben szenved. A zöldségek/gyümölcsök 1964-tól '97-ig ásványianyag- és vitamintartalma 95%-kal csökkent!!!
Esetedben valószínű, hogy egy B komplex vitaminkúra egy-két szóból helyreállítaná a rendet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!