Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Boldogtalan vagyok, depresszió...

Boldogtalan vagyok, depressziós, sírok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

20/F

Jönnek ezek a szép karácsonyi ünnepek, és ilyenkor úgy elérzékenyülök. Előjönnek azok a gondolatok, miket éltem át ebben az évben, mennyi csalódás ért, boldogtalanság.

Tönkre vagyok menve legbelül. Olyan rossz látni, hogy olyanoknak van barátnőjük akikről nem is gondoltam volna, vagy kevésbé gondoltam volna. Vérzik a szívem, ha ilyeneket látok, jönnek ezek a karácsonyi ünnepek, karácsonyi énekek, már most könnyesek a szemeim, hogy miért vagyok ennyire szerencsétlen, se barátok, se barátnő, nincs kinek ki önteni a szívemet, a lelkemet. Magamban folytok mindent, nagy nyomás van bennem, jobb lenne, hogy kisírnám magam, jobb lenne elmondani ami bánt.

Szűz vagyok, se barátok, se barátnő, meg fogok őrülni így :/ Csodálkozom, hogy még hogyan bírom, de már kezdem feladni a reményt, hinni dolgokban. Nem tudok rendes kommunikációt kezdeni lányokkal, ami valahova vezetne. Nem vagyok az a fajta ember, aki könnyen feladja, de már nem bírom ezt, hova tovább rosszabb és rosszabb lesz. Pszichológus nem segített rajtam.

Mit tegyek? Kérlek segítsetek rajtam.

2018. dec. 23. 12:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy még, ne parázz ilyenen, és főleg ne a nők miatt...
2018. dec. 23. 12:22
 2/13 A kérdező kommentje:
De bazki, nem bírom már, kezdem feladni, elfogyott az erőm, nem bírom. Tönkre vagyok menve.
2018. dec. 23. 12:26
 3/13 anonim ***** válasza:

Írd ki magadból!

Itt, a GYIK-en van rá lehetőséged.

Ha vigasztal. rengetegen vannak, akikkel ilyenkor szakít a barátjuk, barátnőjük. Na , nekik tényleg rossz lesz a karácsonyuk.

Amit nem értek, még haverod sincs, akivel beszélgetsz néha? Nem tanulsz és nem is dolgozol, hogy nincs társaságod, ahol ismerkedhetsz?

2018. dec. 23. 12:36
 4/13 A kérdező kommentje:
Tanulok még. Volt egy barátom, egyben az osztálytársam is. Csalódtam benne. Nincs senki barátom, akivel el tudnék beszélgetni. Megfogok őrülni komolyan.
2018. dec. 23. 12:39
 5/13 anonim ***** válasza:
Sokkal rosszabb helyzetben lévő emberek vannak, mint ez, hogy nincs barátnőd... Csak gondolkodj el ezen. Amúgy meg ezen lehet segíteni, elmész valahova szórakozni, és ismerkedsz. Ha meg nem vagy az a társasági ember, akkor rengeteg netes társkereső van.
2018. dec. 24. 11:35
 6/13 anonim ***** válasza:
Örülj,hogy nem vagy nyaktòl lefelè bènult!
2018. dec. 24. 21:43
 7/13 anonim válasza:

Szerintem nincs miért aggódnod nagyon fiatal vagy még, hidd el ha találkozol olyan nővel akivel szeretnél összejönni mindent meg fogsz tenni.

Én sem vagyok egy társasági lény nincsen se barátnőm se barátom, az utóbbi mondjuk inkább csak azért nem, mert nem igazán bízom a férfiakban.

Lassan már két éve vagyok egyedül mert szakítottam a barátnőmmel pedig még most is szeretem, de ha más utakra vágytok akkor ez van, azóta Ő boldog párkapcsolatban él én meg itt maradtam és minden nap úgy kelek fel, hogy még talán keresni fog. Ezek az időszakok meg a leges legrosszabbak. Ráadásul beleszerettem egy másik nőbe (kollégám) akivel nem azt mondom, hogy soha nem jöhetek össze, de egy hét éves kapcsolatba él, közös lakás, plusz fiatalnak is tart (3 évvel vagyok fiatalabb), de próbálkozom, mert kitudja mit szán nekem a sors.

Úgy, hogy én csak azt tudom mondani fel a fejjel, hidd el én is kisírnám magam minden nap. Ha elkezdesz dolgozni sok minden más lesz az életedben, lehet hogy barátokat találsz és még párod is lesz.

27/F

2018. dec. 26. 16:35
 8/13 anonim ***** válasza:

Egyèbkènt ez teljes mèrtèkű önsajnáltatás, èncsak azt tudom erre írni, hogy egyszer majd összekapod magad mikor rájössz dolgokra.

Menj el sètàlni egy jó nagyot ès közben gondold át az èleted, elpazarolhatod az egèszet mert jobb sajnáltatnod magad, vagy a sarkadra állsz. Gondolom azért nincs barátnőd, mert nincs önbizalmad, előbb èrd el a saját cèljaidat amitől jobban èrzed magad meg többnek, ezt mások is megfogjàk majd èrezni ès ők is jobban fognak közeledni ha nem egy nyomorultat látnak maguk előtt (bocsi, ha durván fogalmaztam)

2018. dec. 26. 17:15
 9/13 A kérdező kommentje:

Hát 3 hónap múlva, és már lesznek az érettségi vizsgák. És még jóformán nincs elképzelésem, hogy milyen munkát végezhetnék a jövőben, ami elég szomorú tudom. Valamit mondasz válaszoló.

Hogyan legyen önbizalmam?

2018. dec. 26. 19:09
 10/13 anonim ***** válasza:

Az önbizalom leginkább a külsőből fakad, ha valaki tudja, hogy jól nèz ki, meg van elègedve magával, mindent bátrabban csinál.

Ebből lekövetkeztetve menj el edzeni vagy csináltass magadnak olyan hajat amivel jobban nèzel ki

Ezek csak pèldák voltak, nem mindenkinek a cèlja, hogy izmos legyen vagy vèkony, ez csak kèt alap pèlda volt

2018. dec. 27. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!