Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van olyan dolog, amit "minden...

Van olyan dolog, amit "minden normális ember" szeret, de te mégsem? És olyan, amit rajtad kívül mindneki utál?

Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 17:27
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Hááát.... az én exemet pl senki sem szereti a környezetemben :D
2011. febr. 4. 00:28
 32/35 anonim ***** válasza:
gyerekeket nem tudom elviselni
2012. márc. 22. 21:08
 33/35 anonim ***** válasza:

Nem szeretem a csőnadrágot. Nem jön rá a lábamra, és agybajt kapok, amikor még nálam is vastagabb lábú lány flangál csőnadrágban (komolyan, hogyan veszi fel?). :D

Padtársam is ide sorolható, mert mindenki a környezetemben odavan érte, hogy mekkora arc meg minden, de én nem nagyon csípem.

Nem szeretek mosolyogni, és ahogy visszaolvastam, sokan rajtam kívül szintén nem szeretik a nyarat. Én azt utálom, hogy ilyen lenge, rövid ruhákban kell járnom, hát még amikor megbámulnak. :S

Nem szeretem se a mákot, se a diót, karácsonykor néznek is nagyokat az emberek, hogy nem eszem bejglit.

A parfümöt egyenesen utálom, dezodorból is csak szagtalant használok. Valamiért irtózom attól, hogy "idegen" illatom legyen.

Nem szeretem a tornacipőt. Komolyan, tesire is csak azért veszem fel, mert kényelmesebb, mint a sportcipő, nem hogy még az utcán is abban legyek.

Nem szeretem a milka csokit. Körülöttem mindenki áradozik, hogy a milka a fless, én viszont nem magát a csokit szeretem, hanem a kakaóbabot. A tejcsokiban meg alig 40% van.

Imádom a 70-80%-os csokit, amit még ide írnék, az ott van eggyel feljebb.

Szeretem a szemüvegemet. Nem arról van szó, hogy rajtam kívül mindenki utálja rajtam a szemüvegemet. :D Csak körülöttem nem sokan hordják szívesen, én viszont szeretem az enyémet, mert jól áll.

Imádom a vihart, főleg a meleg nyári esőt, és a villámot. Az más, amikor éjjel arra ébredek, hogy 50 méterre valahova csapódott be, és szívbajt kapok a hangterjedelemtől, de amúgy gyönyörű látvány.

Meg még nagyon szeretem a nutellás-kakaós palacsintát. :D Lehet fújolni, de sajnos iszonyat édesszájú vagyok, és számomra a mennyország a nutella és a kakaó találkozása.

2012. márc. 22. 22:18
 34/35 anonim ***** válasza:
fiú vagyok és utálom a focit, autókat és a sört :D képzelhetitek milyen fejet szoktak vágni amikor elmondom
2012. márc. 23. 13:29
 35/35 anonim ***** válasza:

-Nem szeretem: a meleget,a nyarat(főleg, mert ilyenkor járkál a sok magamutogatós emberke...őket nem birom..tudom h sok fiúnak ez a mennyország persze...)a túlzott ,zord hideget, tömeget, új környezetet, idegeneket, (új osztály,munkahely), a nagyképű, túlzott egoizmussal rendelkező embereket,nem birok 2 liter vizet magamba nyomni naponta, nem szeretem, ha vizes a hajam,a semmit tevést, ha egy hétvége után azt érzm, hogy megint nem tettem "semmit", az időt(túl gyorsan telik, nem birom beosztani, "kifolyik az idő a kezeim közül"), a másnap reggelt munkanapokon, a tömegközlekedést( ha leülök szeretem megfigyelni az emberek viselkedését)..,nemszeretem a kólát..régen ittam..ma már nekem semmilyen az íze.kb.:cukor meg víz, a savanyú dolgokat, nem szeretem ha mással kell hazamennem, jobb egyedül,..nem szeretem a nyalókát,a karamellát, a cigit,a mtált, a rockot, a sört, az alkoholt, a vízipipát, a fogyasztószereket, a cukorkát és a bogaraktól irtózok...nem szeretem a wow-ot, a metin2-t és egyépb elterjedt agyromboló mmorpg, multiplayer pc-s játékokat, a számítógépes, xbox-os és bármilyen ps-es játékot...

-Ugyanakkor szeretem: a nyár előtti vihart...amikor kinézek az ablakon és sötétség van..csak az utcalámpák égnek és csendesen vagy épp hangosan fúj a szél és furcsa, vihar előtti illat csapja meg az orromat, szeretem a furcsa jelenségeket, tájakat, naplementéket(sokaknak ez semmitmondó)...szeretem az édességeket(pl csokoládé)..., a mindenféle mogyorós süteményt, csokit megtudok enni...szeretem az esőt, de csak ha magamban tudom élvezni..nagy társaságban hangulatromboló lehet, szeretem az állatokat..az összeset ha aranyos tud lenni.( még egy sáskát is olykor aranyosnak találok, akár még egy kígyót is, van köztük kivételesen érdekes és aranyos példány is, de alapvetően nem szeretem őket..)szeretem az estét..nagyon hangulatos nekem...szeretem a vihart, télen azt amikor leesik a hó, de nincs nagy fagy, ..este utcalámpákkal megvilágított havas tály, napközbe az összetaposatlan havas terület elragad magával engem..szeretem: az igaz szerelmű párokat, akik nem divatból vnnak együtt, hanem mert egymásnak vannak teremtve, szeretek minden kis apróságot megfigyelni, szeretem a hobbykat, a táncot, a gitározást, a zongorázást, a hegedülést, a dobot szinte minden klasszikust..., szeretem az újdonságokat, a merészebb dolgokat, a repülést, a vizet, az úszást, a partot legyen az folyó, vagy tengerpart, az evezést és csodálom a vidám, energikus emberkéket, erőt adnak, a mosolyt az animéket, a rajzot és még sok mást..hirtelen ennyi :)

16/L

2012. márc. 23. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!