Van olyan dolog, amit "minden normális ember" szeret, de te mégsem? És olyan, amit rajtad kívül mindneki utál?
Utálok felszínes dolgokról csevegni(ezért nincsenek barátaim...)sajnos csak filozofálni tudok.Én is utálom festeni magam,amikor döbbenten kérdezték hogy miért,azt válaszoltam hogy olyan furcsa és természetellenes.Bakker minek kenjek fekete pacsulit a szempillámra???Minek használjak rúzst?Nekem mindegy milyen a számnak a színe,nektek miért nem?
Utálom az amerikaiakat.Persze nem mindet.Utálom őket mert már csak a pénz hajtja őket.
Figyelj,jött a jóslat 2012-ről,ooh hoppá!Csináljunk gyorsan filmet róla!Ha az Avatárt nem csak a nép ámításáért hozták össze,akkor leszopom a saját nem létező farkam.Jöttek a csillogó vámpírtinik,és én nem,NEM tudom hogy miért,de valami oka kell hogy legyen annak hogy EZ a szar,felszínes,unalmas,undorítóan giccses,még vámpírokhoz képest is valótlan,bizarr,agymosó,összetákolt rémagyszülemény berobbanjon a köztudatba.Megvolt a könyv Oké,de muszáj filmet csinálni belőle hogy eladhassák a tiniknek.Sőt,az a legjobb,ha beledobunk a kotyvalékba pár Álszexy tinibálványt,had álljon az a csikló.A tinik vámpírokat akarnak.Hát kérem,vannak itt igazán halhatatlan vámpírok is!Itt van Lugosi Béla alias Drakula,ott van a vámpírok igazi királynője,Anne Rice olvassatok tőle,Lestat-ról,Louis-ról,ők igazi vámpírok,jól is néznek ki,és NEM CSILLOGNAK NAPFÉNYBEN.
De a legjobban a republikánusokat utálom.Obama a legjobb bakker!Ne vegyétek el tőlünk!Egy tiszta szívű ember a szemétdombon!Véglegesem akkor utáltam meg a amerikaiakat,amikor megláttam hogy az ellen tüntetnek hogy az átlagember is kapjon orvosi kezelést.
15L
Szeretem a hideget,a telet,a havat,a jeget,a viharokat mint azt már sokan elmondtál előttem. : ) Szeretem az irodalmat,a komolyzenét,a színházat,a metált:D,szeretem megfigyelni az emberek viselkedését...Viszont gyűlölök ismerkedni,új környezetbe kerülni(új osztály stb.).Nem szeretem a meleg időjárást,a sok ugyanolyan embert,a vizsgákat/felméréseket,a jövőt mert nem tartogat semmi jót,azt ha valaki szeret/szerelmes belém mert nem tudom rendesen kezelni...a pénzt,az "időt" illetve hogy soha nem tudom rendesen beosztani... :( A palacsintát én is,de csak az édeset,a hortobágyi iszonyú jó :)
Furcsa,hogy ez alatt az ártatlan kérdés alatt mennyi hasonló ember összegyűlt :)
- szeretem amikor nyáron vihar előtt előtt lehűl a levegő, sötét lesz, iszonyúan fúj a szél stb. Ez a legjobb. :)
- szeretem az összetett, másik szerint "furcsa" zenéket
- szeretem a színeket, szeretem vizsgálni az árnyalatokat, mihez mi illik. Több színt tudok megkülömböztetni, mint az átlag. :)
-Szeretem a gonosz és okos embereket. Az olyanokat akik tudják mit akarnak, és nem félnek másokon áttaposni a céljaikért.
-Nem szeretem a gyerekeket. Se a kicsiket, se a nagyokat. Nem szeretem a családtagjaimat - őket nem utálom, csak nincs meg az a szeretet, amit elvileg mindenki érez irántuk. Közömbösek, nem érdekelnek.
De amúgy sorolhatnák még ezer példát. ezek jutottak először eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!