Van olyan dolog, amit "minden normális ember" szeret, de te mégsem? És olyan, amit rajtad kívül mindneki utál?
Köszi a válaszokat!
Tök jó, hogy ennyien nem szeretik a nyarat :) Én is imádom a borús időt, meg a nagy zivatarokat. Meg az éjszakát is
Én saját korosztályomról tudok csak nyilatkozni:
Nem szeretem: szintén a nyár (túl meleg), strand, zsúfolt szórakozóhelyek, éttermek, nagyváros, divat, alkohol, tenger, Görögo., Horváto., Olaszo., Spanyolo. és Braziliát, magát az országot is és a "kultúrájukat"...húú most szembesülök vele, hogy valóban milyen sok van :D
Amiket én szeretek, de mások nem igazán: vidéki élet, állatok, irodalom - olvasás (úgy veszem észre ez nem népszerű), ír sztepp, néptánc és minden népi dolog, mesterség, hideg országok (pl. Kanada)
hirtelen ennyi jutott eszembe...ja és a viharok nálam is ott vannak :D
Nem szeretem:a pillangót, katicabogarat, húst, Annoying Orange
Rajtam kívül mindenki utálja: metal zenét ( csak 2 embert ismerek, aki szereti), szeretem a vihart, a viharfelhőket (olyan szépek), tornádót és egyéb természeti jelenségeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!