Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van olyan dolog, amit "minden...

Van olyan dolog, amit "minden normális ember" szeret, de te mégsem? És olyan, amit rajtad kívül mindneki utál?

Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 17:27
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Én is utálom a milánóit!!!!:D
2010. jún. 29. 23:57
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Utálom a nyári szünetet és focit (szintén fiú vagyok). Szeretem ha esik az eső, imádom a borús-ködös időt ellenben az állandó napossal. Szerintem a fiús romantika avagy yaoi nagyon SZÉP valamint utálok versenyezni, szeretem ha mindenki egyenlő :)
2010. jún. 30. 13:16
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Még valami, imádom a viharokat, amikor szakad az eső, dörög, villámlik, vagy csak egyszerűen jön felém egy hatalmas zivatarfelhő. Persze ez senki mást nem érdekel, mindig otthagynak annyival, hogy "na, már megint a felhőkről beszél -.-"
2010. jún. 30. 13:42
 14/35 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Tök jó, hogy ennyien nem szeretik a nyarat :) Én is imádom a borús időt, meg a nagy zivatarokat. Meg az éjszakát is

2010. jún. 30. 16:11
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Én saját korosztályomról tudok csak nyilatkozni:

Nem szeretem: szintén a nyár (túl meleg), strand, zsúfolt szórakozóhelyek, éttermek, nagyváros, divat, alkohol, tenger, Görögo., Horváto., Olaszo., Spanyolo. és Braziliát, magát az országot is és a "kultúrájukat"...húú most szembesülök vele, hogy valóban milyen sok van :D

Amiket én szeretek, de mások nem igazán: vidéki élet, állatok, irodalom - olvasás (úgy veszem észre ez nem népszerű), ír sztepp, néptánc és minden népi dolog, mesterség, hideg országok (pl. Kanada)

hirtelen ennyi jutott eszembe...ja és a viharok nálam is ott vannak :D

2010. jún. 30. 17:42
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Én is inkább valami hideg helyre mennék, Skandinávia, Kanada... jó kemény telek :D
2010. jún. 30. 17:44
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem a gyerekeket, nem akarok anya lenni, utálom a nyarat és a meleget.
2010. jún. 30. 18:05
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem:a pillangót, katicabogarat, húst, Annoying Orange

Rajtam kívül mindenki utálja: metal zenét ( csak 2 embert ismerek, aki szereti), szeretem a vihart, a viharfelhőket (olyan szépek), tornádót és egyéb természeti jelenségeket

2010. jún. 30. 20:42
 19/35 anonim ***** válasza:
Én a palacsintát utálom nagyon,amikor ezt mondom másoknak mindig hülyének néznek,mintha szabvány lenne szeretni.:D Továbbá a divatot,a "kortársaimat"(13-17 éves korosztály,főként lányok,de vannak kivételek!)a legtöbb "új" dolgot(pl. filmek,a mai gondolkodás,ideálok...szóval a 21. század...),meleg időt,nyálas dolgokat,camambert sajtot:S...stb.
2010. júl. 5. 20:54
 20/35 anonim ***** válasza:
59%
Az apámat:$:S
2010. júl. 5. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!