Csináljak magamnak személyiséget?
Figyelt kérdés
Nincs saját személyiségem, csináljak magamnak egyet vagy mit csináljak? Utánozni nem akarok senkit vagy csak egy kicsit.2010. jún. 29. 16:13
1/11 anonim válasza:
Biztos,hogy van személyiséged csak még nem jöttél rá .keresed magad.
egyébként van valami elképzelésed,hogy milyet szeretnél?
2/11 anonim válasza:
Keresd meg a kukában, az önbecsülésed, az értelmes gondolkodásod és végső soron a kreativitásod mellett...
3/11 anonim válasza:
egyébként minek akarsz te saját magadnak kialakítani egy olyan személyiséget,ami valójában nem is te vagy?
4/11 anonim válasza:
Csinálni? Hát, az inkább majd kialakul magától, nem? Aúgy hány éves vagy és miylen nemű?
5/11 anonim válasza:
De van saját személyiséged csak még nem tudod.HÁny éves vagy?
kifog ez alakulni hidd el.én is így voltam vele sokáig.mint ahogy a legtöbben.
6/11 anonim válasza:
mindenkinek van saját személyisége, ha ez nem tetszik nyugodtan csinálj magadnak másikat. nekem is kettő van, egy amit mások látnak és egy ami a sajátom, de azt mások nem ismerik, csak én.
7/11 anonim válasza:
Csinálj. Veszel egy csomag kétdekás InstantPersonality port (most akcióban 999 Ft), hozzáadsz 2 deci vizet, veszel magadból egy kis DNS-mintát és hozzáadod, összekevered és megiszod. Máris lesz személyiséged.
8/11 anonim válasza:
Igen :-)
És ne aggódj, valójában mindenki csinál magának személyiséget, akinek még nem készitett a mami meg a papi , csak a legtöbbnek már a feneke alá tették az ősök, viszont te örülj annak, hogy olyannak kovácsolhatod magad, amilyennek szeretnéd
9/11 anonim válasza:
Van személyiséged.Írd csak le nekünk milyen vagy...!
10/11 A kérdező kommentje:
Páran azt mondják, hogy faraghatok magamból bármit meg ilyesmi, de félek, hogy nem fogok hülyének nézni ki? És lehet az, hogy más vagyok mint amilyen ruhákat hordok? mErt van két tesóm és tőlük örökölök
2010. jún. 30. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!