Mi lehet az oka, annak, hogy nem vagyok képes elviselni, ha valaki nem őszinte velem?
Én nagyon sokszor az vagyok. Egyszerűen sérti az igazságérzetem az is ha velem őszintétlenek az emberek, de az is ha én nem vagyok az másokkal. Ugye vannak szituációk, nagyon sok, amikor az emberek kitérnek, nem őszinték a másikkal, ezzel talán óvva a másikat a fájdalmas igazságtól vagy félve a konfrontálódástól, védve saját magukat. Amit valójában meg kéne értenem, de amikor valaki ezt csinálja velem legbelül megfeszülök és jól a képébe ordítanék.. Annyira feszít belül valami mély igazságérzet, amit nem értek honnan jön és másokban ez hogy nincs ott. Hogy tudják elviselni azt a sok hazugságot, hogy bírja a lelkiismeretük? Velem van a baj talán? Pedig nem vagyok azért annyira fiatal, hogy életkori sajátosságnak legyen betudható. "majd kinövöd" címmel.. Egyszerűen szenvedek ebben a világban. Mindenhol csak mellébeszélés, közöny, őszintétlen kitérő válaszok..
Úgy érzem van bennem egy hatalmas teli hordó, amit csak kiöntenék, had áradjon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!