Baj, ha túlságosan is őszinte vagyok?
Nem az a típusú lány vagyok, aki a mások háta mögött beszél. Én inkább szemtől-szembe mondom meg nekik. S ez nekik nem tetszik. Most akkor ez baj? Nem vagyok az a bunkó fajta, sem pedig a beképzelt.
15/L..
Az attól függ, mi az adott szituáció.
Gondolom, azt már lassan látod, h. a világ árnyaltabb annál, h. fehér v. fekete, van rengeteg átmenet is van.
Én iszonyatosan kritikus vagyok, de már megtanultam, h. nem mindig kell/ szükséges kimondani azt, ami a véleményem.
Szóval, "ami szívemen, a számon" jó szöveg, de a való életben nem (mindig) praktikus használni...
Kéretlenül véleményt mondani - főleg, ha semmit nem érsz el vele - senkinek sem jó, de elmondhatod, h. Te szemtől szemben őszinte vagy. (Pl. a duci/kövér barátnődnek azt mondani, h. "a hasadon de szörnyen áll ez a ruha!", mikor már esetleg úton vagytok egy buliba, és semmi esélye átcserélni, totál értelmetlen...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!