Megtudod tartani mások titkát?
Figyelt kérdés
Komolyan kérdézem, mennyire szoktad kifecsegni azt amit más rádbíz? Őszintén válaszolj!2010. jún. 28. 20:13
12/20 anonim válasza:
hát, ha el is mondom a titkot, olyannak mondom el, aki nem ismeri az érintetteket, és nem is ismerheti őket, és még véletlenül sincs semmi köze az egészhez.
13/20 anonim válasza:
22:04 vagyok
Pont azáltal lesz köze az egészhez, hogy elmondod neki.
14/20 anonim válasza:
Igen, egy embernek sem szoktam elmondani, mert ha ő is tovább adja, és ő is, és ő is, stb., akkor az már nem titok.
15/20 anonim válasza:
Régebben elmondtam másoknak a titkait(6-9 évesen),de 10 éves korom óta egyáltalán nem mondtam el titkot...:)
16/20 anonim válasza:
Igen, nem érdemes senkinek elmodani, akit érdekelhet, mert mindenki ha "csak 1 embernek mondja el", már mindenki tudni fog róla...:)
17/20 anonim válasza:
Ha nagyon szépen megkér akkor megtartom (meg amúgy is). Nem szoktam fecsegni, de volt már rá példa hogy elmondtam egyet.
Nagyon rossz vége lett, ezért inkább hallgatok... (:
18/20 anonim válasza:
ÉN elmondom neked!
A TITOK a VONZÁS TÖRVÉNYE!
sok szerencsét a használatához
Łł
19/20 anonim válasza:
Általában nem tudok titkot tartani, csak ha tényleg olyan, aminek nagy a jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!