Életképtelen vagyok vagy tényleg depresszió van a háttérbe?
Piszok fiatal vagy és éretlen élet tapasztalata terén, kár rágódni ilyeneken, kell egy jó szakma vagy munkahely ahol barátok vesznek körül és el tudsz lenni, marhulni.
Nekem van célom mindég mint az agár kutyáknak a csali az orruk előtt, és hajtok rá, mindég van vmi amit kitűzök, ne légy negatív mert abba csak belesüllyedsz.
De hogy feldobjam a napod hallgass zenét!
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__9673989-mel..
Szia. Az előbb is leírtam pont ugyan ezt.
Kezdj el egy komolyabb témával foglalkozni ami leköt. Ásd bele magad, rugaszkodj el egy kicsit a földtől, az a lényeg hogy érezd hogy te most valami fontosat csinálsz/ olyat amitől jobb életed lehet.
Én is így vagyok ezzel.
Tudatos álmodás.
Sok sikert ❤.
Most ha ide írom az életkorom az lesz hogy ,,jaj hát mit is tudsz te még az életről hiszen még szinte oviba jársz"
De azért mégis... (és van okom a depresszióra, és nem ,,divatdepi" mint a korosztályom. ÉS NEM EGY HÜLYE PL FIÚ MIATT VAGY ILYESMI)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!