Más is van így a TITANICal mint én?
Valamiért ez a film annyira megfogott es nemtudok tole szabadulni. Nagyon sokat gondolkozok rajta es eleg surun. Es ennek mar sok sok eve hogy kepes vagyok egy egesz napot azzal tolteni hogy a titanic torteneten,a.hajon es a szereploin gondolkozzak. Sokszor elkepzelem hogy milyen lehet egy sullyedo hajon lenni.
Szerintetek az baj ha egyszeruen a rabja lettem ennek a filmnek? 6 eve biztos tart mar ez a szenvedely nalam...mas is van igy ezzel hogy a titanictol nemtud szabadulni?
Ha tetszett neked a Titanic, akkor ajánlom figyelmedbe Az óceánjáró zongorista legendája című filmet:
Sok hasonlóság van a két film között: múltszázad eleji luxusóceánjáró, meseszerű történet, magával ragadó hangulat, "varázslatos" képi világ, megható befejezés. A zenéjét pedig Ennio Morricone szerezte.
igen,pont úgy csinálták a filmben is.ráadásul ez az egyik ikonikus jelenet.
"Más is van így a TITANICal mint én?"-erre válaszoltam egy nemtudommal.bővebb választ vártál?a csulázós jelenetre emlékszek,pedig jó sok éve már hogy láttam a filmet.áll a 2 főszereplő egymás mellett és telecsulázzák az óceánt,amíg a csaj szülei fel nem tűnnek..szóval maga a film nem fogott meg,de 1-2 jelenet megmaradt.pedig jó lenne elfelejteni mert elég gusztustalan az egész,de nem megy..ez így már elég részletes válasz?a csulázás is jól m egy már?kénytelen vagyok újra megkérdezni mert elsőre nem fogtad fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!