Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak szerintem bunkóság az, h...

Csak szerintem bunkóság az, h nem szól, h ott ül mellette vki?

Figyelt kérdés

Msneztem egy barátnőmmel. Írtam neki, ahogy mindig most is csak eldumáltunk. De olyan dolgokról is írtam, amit csak neki akartam elmonani. Erre félóra útán bejelenti, h ott ül mellette egy másik barátja. Ez bunkóság, nem???

És, most én érzem magam kellemetlenül.

2010. jún. 28. 09:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

akkor ő nem is barát!!!

Találj újat, és ha bízol magadban (és az újban), akkor nem fog számítani a jelenlegi "lb-d" áskálódása, sok sikert:)

2010. jún. 28. 23:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyértelműen bunkóság.

Velem is csinált ilyet a barátnőm nem egyszer. Ő mondjuk direkt, egyszerűen csak nem gondolta, hogy ezt nem kéne.

Egyébként sem értem, hogy ha megy hozzá valaki akkor miért nem vele foglalkozik miért ül le a géphez mással beszélgetni.

Ez dupla bunkóság a vendégével és a beszélgető partnerével szemben is.

Emlékszem én egyszer pont arról beszéltem barátnőmnek, hogy fáj a hasam a női dolgok miatt. Erre azt mondja pillanat kikíséri xy-t. Aki az egyik hímnemű rokona. MOndom de jó.... Nem szólt volna, hogy ott van.

Előtte tetszett is nekem a srác amúgy, ezek után mondanom sem kell nem nagyon mertem ránézni sem.

Máskor pedig gondok voltak itthon sírtam neki msnen, kedves is volt erre 2,5 óra után tudtam meg, hogy ott van vele egyik osztálytársa.

Én meg leírtam, hogy apám részegen miket mondott és veszekedtünk stb.

Mit ne mondjak, utána nagyon meggondoltam mit írok neki msnen és nem is írtam már csak pár szót hónapokig.

Nekem se volt más barátnőm, csak ő meg egyébként tényleg rendes volt.

Hát ez van, bunkóság volt az tuti.

2010. jún. 29. 04:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!