Valami baj van velem, vagy ez normális?
Hogy egyszerűen fogalmazzak, nem emlékszem egyáltalán semmire, ami 8 éves korom előtt történt. És ezt nem úgy értem, hogy homályosak az akkori emlékeim és csak egy két kiemelkedőbb dologra emlékszem. Egyáltalán semmi. Filmszakadás. Vagyis inkább jobb lenne úgy fogalmazni, hogy olyan mintha 8 éves koromtól kezdődne az életem. Voltam már úgy, hogy összefutottam egy idegennel és hirtelen leszólított, mintha mittudomén milyen legjobb barátok lennénk, én meg csak nézek, hogy "Ki vagy te?" Ő meg erre, "Ne hülyéskedj, mikor kicsik voltunk folyton együtt lógtunk, 7 évesen még táborba is voltunk együtt" Én meg... Én voltam táborba?
De igazából nem is erre a bizonyos eseten van a lényeg, csak egypélda. Több ilyen is előfordult már és ismerősökkel is mikor nosztalgiázunk, hogy emlékszel, mikor kicsik voltunk s itt voltunk és ott, s ezt csináltuk s azt.. És én teljesen le vagyok blokkolva, mert fogalmam nincs miről beszélnek. Egyáltalán nem emlékszek semmire.
19/L
Igazából ennek 4 éves korodban kellett volna történnie.
Nem tudom, hogy ez elcsúszhat-e 8 éves korodra, de elég fura lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!