Milyen magas Iq-val élni?
Milyen magas Iq-val élni?
Nagyobb intelligenciával (130+) mennyire másabb az élet? Arra lennék kíváncsi, hogy vannak-e olyan, dolgok amiket máskép csinálsz, esetleg olyan feladatok amiket jobban oldasz meg, mint az átlag Iq rendelkező emberek (129-100).
Az én meghatározásom szerint sarkítva 129 lefelé átlagos 130 és a fölötti Iq magas.
Vagy olyan hü*ye a haverod, hogy nem képes felfogni, vagy pedig azt a fajta humort nem szereti, ezért nem nevet rajta.
03:03-nek meg: Mindenki átlátja a hazugságokat. Kivéve azokat amiket nem vesz észre....
Én nem szeretek okosabbnak lenni, de sajna így születtem.
Annyiban más, hogy csöndesebb, visszahúzódóbb de okosabb lettem másoknál. Most hogy ezt már látom, tudatosan akarom magamban kifejleszteni azt, hogy másokkal is jól kijöjjek, mert marhára unalmas és magányos az élet úgy.
"Most hogy ezt már látom, tudatosan akarom magamban kifejleszteni azt, hogy másokkal is jól kijöjjek, mert marhára unalmas és magányos az élet úgy."
én ennél a mondatnál megálltam a kifejleszteni szónál :D és így folytattam magamban: "Most hogy ezt már látom, tudatosan akarom magamban kifejleszteni azt, hogy tudjak repülni." ezt muszáj volt megosztanom veletek. bocsi :D
Az én életem annyira nagyon nem más.
A vicceken én sem nevetek, nem találom viccesnek. Megértem őket, vagyis ki tudom elemezni másoknak miért vicces, de nekem nem az. Számomra unalmas és fárasztó, semmi értelme.
A jó vicceken sem nevetek, max. elmosolyodok vagy megjegyzem, hogy az elmésebb fajtából való. A viccek 90%át pedig butaságnak tartom és szint alattinak vélem.
Főleg ezek a mai viccek amik bizonyos szennylapok hátoldalán vannak. De én az interneten is olvasgattam legalább 1000et, mégsem nevettem hangosan egyiken sem.
Az élet bizonyos területein sokkal jobb vagyok, az emberek csak ámulnak és bámulnak. Más területeken viszont szánalmasan teljesítek.
Egyébként nagyon maximalista vagyok. Van, hogy egy feladatot befejezek aztán másnap teljesen elölről kezdem és megcsinálom jobban. Ettől a körülöttem lévők idegbajt kapnak, mert szerintük az előző is elképesztő volt és nem értik miért kérem őket ne bókoljanak. Zavar, hogy a sz.rt dícsérik. Ilyenkor hisztizek, hogy "de a vak is látja, hogy ez rossz. Elfogadhatatlan nézd..." majd sorolom a hibákat.
Én sokak szerint zseni vagyok, ennek ellenére matekból mégis állandóan megbuktam.
Viszont sokszor mégis pillanatok alatt megoldok bármit, igaz általában csak a nehezebb dolgokat látom át, és azokat is csak véletlenszerűen. Gombnyomásra nem megy a metekosdi.
Annyi haszna van még, hogy általában bármibe fogok az jó lesz. Mielőtt belekezdek gyorsan összegzem készítek egy tervet, minden eddigi tudást összegyűjtök és rendszerezek az agyamban majd ezekből kindulva belekezdek a folyamatba.
Ennek eredményeként általában bármit kell csinálnom sikerrel zárom.
Persze vannak teljesen egyszerű dolgok amiket nem tudok megérteni és nekem nehezemre esnek. Van aki emiatt hülyének néz, de nem zavar.
Főleg mert pillanatok alatt ki tudom elemezni az embereket és tudom kinek hogyan tudnék ártani és tudom hogyan irányíthatom őket. Igaz ezzel nem élek, csak ha rákényszerülök.
Röviden tehát kb. ugyanolyan az életem, mint bárki másé.
Párkapcsolataimban nem befolyásol. Volt már butácska és tőlem is okosabb partnerem is. Nem érdekel.
Ha valaki megfog és meglátom benne a szépet és boldoggá tesz akkor mindegy, hogyan teszi.
Az előfordul, hogy az emberek nem értenek meg de ezt már megszoktam és néha találkozom hasonló emberekkel így nincs hiányérzetem ezzel kapcsolatban.
Mellékesen néha tényleg olyan, mintha egy csoport majom között lennék, és a sírás kerülget, hogy miért ilyen buták. De szerencsére ez ritka és általában jól kezelem.
Ennek ellenére még ma is sokszor butának érzem magam ha egy sokkal intelligensebb emberrel kerülök szembe, aki valóban zseni.
Bár csodálom, de néha egy senkinek érzem magam mellette.
Na persze mindenkinél van okosabb, és gondolom rá hatványozottan igaz ami rám, hogy sokszor úgy érzi hülyékkel van körülvéve.
Elnézést kérek, hogy sok lett fel vagyok pörögve, előbb ittam egy kávét mert megkívántam az ízét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!