Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen magas Iq-val élni?

Milyen magas Iq-val élni?

Figyelt kérdés

Milyen magas Iq-val élni?

Nagyobb intelligenciával (130+) mennyire másabb az élet? Arra lennék kíváncsi, hogy vannak-e olyan, dolgok amiket máskép csinálsz, esetleg olyan feladatok amiket jobban oldasz meg, mint az átlag Iq rendelkező emberek (129-100).

Az én meghatározásom szerint sarkítva 129 lefelé átlagos 130 és a fölötti Iq magas.

2010. jún. 25. 23:29
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
94%

Nekem magasab mint 145, de semmit nem érzek másabbnak :D

Sőt, a suliban még csak jó tanuló sem vagyok.

Inkább azt érzem, hogy sokszor nem értenek meg bizonyos dolgokban.

2010. jún. 25. 23:34
 2/36 anonim ***** válasza:
52%
Ez engem is érdekelne
2010. jún. 25. 23:37
 3/36 anonim ***** válasza:
33%
Nezz Big bang theoryt, s abban meglatod milyen magas iqval elni:)
2010. jún. 25. 23:38
 4/36 anonim ***** válasza:
10%

Kb olyan mintha egy halom csimpánzzal lennél összezárva egész életedben. Beszélsz hozzájuk azok meg néznek rád értelmesen. Ami nekem egyértelmű, nekik kínai is lehetne. De van mókás része is, pl mikor órákat szenvednek egy egyszerű Rubik-kockával.

Ősszegésében fárasztó.

2010. jún. 25. 23:57
 5/36 A kérdező kommentje:

ma 23:57

Mire alapozod a véleményed valós tapasztalat?

2010. jún. 25. 23:59
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
Véleményem szerint az intelligencia egyáltalán nem, vagy csak kis mértékben függ össze az iq tesztel. Hiába tölti ki a tesztet 150-160-asra valaki (és itt akár még Einsteinről is lehet szó) ha az élet más területein nem annyira, vagy egyáltalán nem jó. Sokkal értékesebb egy bátor határozott ember stresszhelyzetekben, mint egy magas iq tesztet elérő és ezáltal magát okosnak valló ember. Minden bölcs okos, de nem minden okos bölcs, ezt szem előtt kellene tartani.
2010. jún. 26. 00:39
 7/36 anonim ***** válasza:
64%

Nem tudom hogy nektek milyen. Én szerintem egy idő után unalmas. De a rubikkocka tényleg vicces tud lenni xD

Szerintem sem az intelligencia kvóciensen múlik, hanem azon, hogy hogyan használod fel a saját előnyödre.

Meg néha tök bénának érzem magam egy ostoba fajankó emberszabású mellett is aki egyszerű mint a faék, de tapasztaltabb, tehát jobb nálam valamiben.

2010. jún. 26. 02:35
 8/36 anonim ***** válasza:

Nekem semmivel sem masabb. A te meghatarozasod szerint javaban "magas" az iq-m, annyit vettem eszre, hogy tenyleg nagyon konnyen tanulok es nagyon jo a nyelverzekem, de szerintem ez nem iq kerdese. Raadasul en "center brained" vagyok (nem tudom, erre van-e szakszo:)) ami meg ratesz a konnyen tanulasra egy lapattal. Legalabbis nalam.

De mindent osszevetve ugyanolyan az eletem, mint barki mase.

2010. jún. 26. 02:43
 9/36 anonim ***** válasza:
100%

nekem 145 feletti, de csak annyi van, hogy átlátom a dolgokat...

suliban mondok valamit, és a többiek értetlenkednek, visszakérdeznek tízszer, az zavar...

logikai feladatokat sokkal hamarabb megoldom...

hogyha valaki mond valamit, átlátok a hazugságokon....

gondolkodok, aztán cselekszem....

2010. jún. 26. 03:03
 10/36 anonim ***** válasza:
35%
Nem tom. azén maqas ikúm sosenm ogozott semi poblémát :)
2010. jún. 26. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!