Milyen magas Iq-val élni?
Milyen magas Iq-val élni?
Nagyobb intelligenciával (130+) mennyire másabb az élet? Arra lennék kíváncsi, hogy vannak-e olyan, dolgok amiket máskép csinálsz, esetleg olyan feladatok amiket jobban oldasz meg, mint az átlag Iq rendelkező emberek (129-100).
Az én meghatározásom szerint sarkítva 129 lefelé átlagos 130 és a fölötti Iq magas.
Nekem magasab mint 145, de semmit nem érzek másabbnak :D
Sőt, a suliban még csak jó tanuló sem vagyok.
Inkább azt érzem, hogy sokszor nem értenek meg bizonyos dolgokban.
Kb olyan mintha egy halom csimpánzzal lennél összezárva egész életedben. Beszélsz hozzájuk azok meg néznek rád értelmesen. Ami nekem egyértelmű, nekik kínai is lehetne. De van mókás része is, pl mikor órákat szenvednek egy egyszerű Rubik-kockával.
Ősszegésében fárasztó.
ma 23:57
Mire alapozod a véleményed valós tapasztalat?
Nem tudom hogy nektek milyen. Én szerintem egy idő után unalmas. De a rubikkocka tényleg vicces tud lenni xD
Szerintem sem az intelligencia kvóciensen múlik, hanem azon, hogy hogyan használod fel a saját előnyödre.
Meg néha tök bénának érzem magam egy ostoba fajankó emberszabású mellett is aki egyszerű mint a faék, de tapasztaltabb, tehát jobb nálam valamiben.
Nekem semmivel sem masabb. A te meghatarozasod szerint javaban "magas" az iq-m, annyit vettem eszre, hogy tenyleg nagyon konnyen tanulok es nagyon jo a nyelverzekem, de szerintem ez nem iq kerdese. Raadasul en "center brained" vagyok (nem tudom, erre van-e szakszo:)) ami meg ratesz a konnyen tanulasra egy lapattal. Legalabbis nalam.
De mindent osszevetve ugyanolyan az eletem, mint barki mase.
nekem 145 feletti, de csak annyi van, hogy átlátom a dolgokat...
suliban mondok valamit, és a többiek értetlenkednek, visszakérdeznek tízszer, az zavar...
logikai feladatokat sokkal hamarabb megoldom...
hogyha valaki mond valamit, átlátok a hazugságokon....
gondolkodok, aztán cselekszem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!