Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nézem meg a nőket lány...

Miért nézem meg a nőket lány létemre?

Figyelt kérdés

Fiús lány vagyok, meg mindig fiúkkal érzem jól magam. Már volt barátom, de hülye volt, úgyhogy dobtam.

Mikor megyek az utcán és jönnek velem szembe ilyen 30-35 éves nők, akkor megbámulom őket. Volt olyan, hogy egy csaj után fordultam. Ráadásul van egy osztálytársam, akivel elég jóban lettem és mikor ilyen mélyebb dekoltált felső volt rajta, le sem vettem a szemem a melléről, viccesen meg is jegyezte, hogy "tetszenek?" , annyira kínos volt. Mostanában veszem ezt észre, mert eddig fel se tűnt. Meg például ott van anyám barátnője, egy majdnem 40 éves nő. Mikor nálunk volt egyik nap és lehajolt, beláttam a felsőjébe és tökre megbámultam. Ez olyan ijesztő, bámulom a melleket és úgy alapból a nőket. Eddig elvoltam ezzel a dologgal, de így 17 évesen azért félek, hogy valami baj van velem. Nem tudom eldönteni, hogy azért bámulom-e őket, mert izgatnak vagy csak úgy. De áh, ez így szar. Nem szoktam problémázni, csak az egyik barátomnak is ez feltűnt.

2010. jún. 25. 19:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
27%
Hm, te nem vagy zseni, ugye?
2010. jún. 25. 19:53
 2/19 anonim ***** válasza:
35%
amúgy 1. te ki a g e c i vagy?
2010. jún. 25. 19:54
 3/19 anonim ***** válasza:
70%
Ha a "fiús" kitétel arra is vonatkozik, hogy pl. kis mellek, stb., akkor lehet h csak olyat szeretnél magadnak is és azért, nem?
2010. jún. 25. 19:56
 4/19 anonim ***** válasza:
85%
Hát azért azt el kéne dönteni, hogy azért bámulod őket, mert izgatnak, vagy csak úgy. Bár a második az egy kicsit furcsa...:) Amúgy gondolj bele, hogy milyen lenne együtt lenni, egy lánnyal (akit ismersz), és ha undorodsz tőle akkor talán nincs "baj".
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Tehát nem leszbiség, csak "példaképkeresés".
 6/19 anonim ***** válasza:
35%
19:54: mire vagy kíváncsi?
 7/19 anonim ***** válasza:
85%
Igen amúgy szerintem is lehet ez a "példaképkeresés", de ezt neked kell tudnod.
2010. jún. 25. 19:58
 8/19 anonim ***** válasza:
35%
semmi, jól esett be írni xD
2010. jún. 25. 19:59
 9/19 A kérdező kommentje:
Ja nem, nem úgy vagyok fiús, ilyen hülye nőies alakom van, nagy a mellem stb, szóval nem szeretnék én is "olyat". De én mindig fiús voltam, úgy megyek, ülök, tartom a cigit, beszélek, mint ők.
2010. jún. 25. 20:00
 10/19 anonim ***** válasza:
85%

Akkor esetleg a nőies viselkedésmintákat tanulmányozod? Beleértve az öltözködést is?

Annak van igaza aki írta, h képzeld el együtt egy lánnyal "úgy", és akkor mit érzel.

2010. jún. 25. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!