Mi a baj velem? 14/L
SZiasztok. Azért írok mert a magabiztosságom minuszokba van. Csak arra gondolok h ugy kell kinéznem mint egy sztár vagy egy modell.. hisz ők olyan szépek és mindenki szereti őket. Mindenhol a tökéletes idilli nőket látom.. Teljesen rondának tartom magam hozzájuk képest. és kövérnek is. Pedig csak 2 kg van rajtam de egy tonnának érzem sokszor. Annyira megfelelési vágyam van h nemis figyelek a pénz értékére. Egy ruhát csak kevészer veszek fel nehogy ne legyek divatos. Meg ilyesmi.
Segítsetek::S:S:S
jajj.. igen..:)
ebben a korban sok lánynál előfordul.
de van rá megoldás, nyugi:D
nézz a sztárokról smink mélküli képeket, vagy az utcán jól nézd meg a lányokat.
egyik se egy tökély, de mégis tudnak szépek lenni mer annak hiszik magukat :D
és ez tényleg be is válik ;)
hordj olyan cuccokat amik tetszenek, illenek a stílusodhoz, és jól érzed magad bennük :)
jah és egy elég nagy hülyeség, de nekem bevált xD
ülj be a tükör elé, sminkeld ki magad, érezd magad nagyon szépnek, nyomd be az mp4et, és tátogj mintha énekelnél:D xD így megbarátkozol magaddal és tudod majd hogy mit kell tenned hogy szépnek és jól érezd magad :)
de jegyezd meg, senki sem tökéletes ;)
és még valami a regény végére.. xD
"Ne kövess másokat, mert akkor sosem lehetsz első!"
nem tudom már honnan van, de van benne valami :D
nah remélem tudtam kicsit segíteni :)
16/L
nézz a tükörbe és magadnak kell elhitetni h szép vagy és nincs szükséged ruhákra h széplegyél. a sztárok szépek. de vannak kivételek...megnézel egy paparazzi fotót az talán kiábrándít...
ha társaságba vagy akkor gondolj arra hogy otthon a tükörbe te szépnek láttad magad akkor most is az vagy ne foglalkozz a többiekkel h ők milyenek... nekem bejött=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!