Mi a baj velem? 14/L

Figyelt kérdés

SZiasztok. Azért írok mert a magabiztosságom minuszokba van. Csak arra gondolok h ugy kell kinéznem mint egy sztár vagy egy modell.. hisz ők olyan szépek és mindenki szereti őket. Mindenhol a tökéletes idilli nőket látom.. Teljesen rondának tartom magam hozzájuk képest. és kövérnek is. Pedig csak 2 kg van rajtam de egy tonnának érzem sokszor. Annyira megfelelési vágyam van h nemis figyelek a pénz értékére. Egy ruhát csak kevészer veszek fel nehogy ne legyek divatos. Meg ilyesmi.

Segítsetek::S:S:S

2010. jún. 23. 23:14
 1/5 anonim ***** válasza:
sajnos ezen nem tudunk segíteni. talán pár év múlva rájössz, hogy az élet nem ilyen. jó8
2010. jún. 23. 23:28
 2/5 anonim válasza:
Ismerős. Mondjuk talán ne hozzájuk viszonyítsd magad és ők csak a képernyő előtt néznek kiolyan jól sminkel meg ilyennel. Próbáld meg elfogadni magad olyannak amilyen és ne olyannak aminek elképzeled. Csak magadnak akarsz megfelelni ami nem egézséges. Ölözködj/viselkedj úgy ahogy neked jólesik ahogy kedved van. Én van, hogy el felsőt heti 2x felveszek(persze mosás után). Na és?Kit érdekel? Vannak akik olyannak szeretnek amilyen vagy. Hidd el, hogy sztárok is csak a jó oldalukat mutatják a világ felé mert fontos az "imizs" -jük.
2010. jún. 23. 23:32
 3/5 anonim ***** válasza:

jajj.. igen..:)

ebben a korban sok lánynál előfordul.

de van rá megoldás, nyugi:D

nézz a sztárokról smink mélküli képeket, vagy az utcán jól nézd meg a lányokat.

egyik se egy tökély, de mégis tudnak szépek lenni mer annak hiszik magukat :D

és ez tényleg be is válik ;)

hordj olyan cuccokat amik tetszenek, illenek a stílusodhoz, és jól érzed magad bennük :)

jah és egy elég nagy hülyeség, de nekem bevált xD

ülj be a tükör elé, sminkeld ki magad, érezd magad nagyon szépnek, nyomd be az mp4et, és tátogj mintha énekelnél:D xD így megbarátkozol magaddal és tudod majd hogy mit kell tenned hogy szépnek és jól érezd magad :)

de jegyezd meg, senki sem tökéletes ;)

és még valami a regény végére.. xD

"Ne kövess másokat, mert akkor sosem lehetsz első!"

nem tudom már honnan van, de van benne valami :D

nah remélem tudtam kicsit segíteni :)

16/L

2010. jún. 23. 23:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindenki szereti őket vagy nem. Vannak olyan sztárok és modellek akit utálnak. Attól még divatos cuccokba jársz attól még nem fog mindeki szeretni.Lehet hogy utálni fognak mert jóbb ruhákat hordasz mit ők.Legyél kedves,segítőkész és lehet hogy szeretni fognak.Fel a fejjel.:)
2010. jún. 24. 13:11
 5/5 anonim ***** válasza:

nézz a tükörbe és magadnak kell elhitetni h szép vagy és nincs szükséged ruhákra h széplegyél. a sztárok szépek. de vannak kivételek...megnézel egy paparazzi fotót az talán kiábrándít...

ha társaságba vagy akkor gondolj arra hogy otthon a tükörbe te szépnek láttad magad akkor most is az vagy ne foglalkozz a többiekkel h ők milyenek... nekem bejött=)

2010. jún. 24. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!