Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitől félsz legeslegjobban a...

Mitől félsz legeslegjobban a világon?

Figyelt kérdés
komoly és őszinte válaszokat szeretnék
2010. jún. 23. 22:05
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Pókoktól,rovaroktól,egerektől,kígyóktól,gyíkoktól,a haláltól,a barátaim elvesztésétől,az erős szélviharoktól,sötétben is félek(túl sok horror:D)

sok mindentől félek:D

2010. jún. 24. 09:43
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
A szellemektől és a hosszú élettől
2010. jún. 24. 13:19
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

A zombiktól- nem vicc komolyan, milyen durva már, hogy nagyon sokan vannak, mostmár gyorsak, és élve megesznek.

A békáktól- még képen is gyűlölöm őket, és remegek amikor meglátok egyet. Viszont, vicces, hogy a nyílméreg békát viszont nagyon bírom.

Attól, hogy öregen halok meg - komolyan én hiszek a szellemekben, meg az ilyen dolgokban, és én nagyon nem akarnék 83 éves nagyiként kísérteni. Viszont ha jobban megnézem, nem akarok meghalni 25 évesen, mert akkor kezdek igazán élni, de a másik "énem" viszont nem akar öreg koráig élni.

15/L

2010. jún. 24. 13:50
 24/39 anonim ***** válasza:

A zombiktól én is félek :S:D Azt hittem csak én vagyok egyedül xD

A magányosságtól,attól,hogy felnőtt koromba nem lesz senkim.

Attól,hogy nem fogok munkát találni.

most ennyi jutott eszembe...

18l.

2010. jún. 24. 17:22
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
hogy a szememmel történik valami :O mivel hártyákból áll, nagyon félek hogy lesz valami pl hogy valami emberölő kiszúrja :'(
2010. jún. 24. 18:26
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

A legjobban attól félek, hogyha valami rossz fog velem történni és én nem fogom tudni kellőképpen azt feldolgozni

Mert ugyebár minden rossz dolog ( pl. betegség, szegénység, magány, stb. ), ezek relativ rossz dolgok, mert tudniillik minden relativ, és a hatása, amit rád gyakorol, az csak tőled függ

Tehát nem a külső problémáktól kell félni, hanem inkább saját magunktól. A rák csak egy betegség, amit különbenis vizsgáltak, hogy bárkinél előfordulhat, ugyanis az oxigén belélegzésével 3 emberből 1-nél kialakul a rák. Viszont nem ez tesz valakit komplett tönkre, hanem a kétségbeesés, a félelem, a deziluzió, a riadás , és ezek viszont mind belülről jönnek, a felkészületlen emberi személyiségből . Ezt kell edzeni, erre kell vigyázni, ezt kell fejleszteni. Tehát légy mindig biztos abban , hogy szellemileg immun vagy !

2010. jún. 24. 19:19
 27/39 anonim válasza:
100%
én a teljes sötétségtől:D de attól nagyon.. brrr
2010. jún. 24. 20:29
 28/39 anonim ***** válasza:

a

-sötéttöl de nagyon

-lufiktól

-békáktól

és attól hogy valami pedofil elkapja a lábamat az ágyam alól:|

2010. jún. 24. 21:39
 29/39 A kérdező kommentje:
a lufiktól?? ezmost komoly??
2010. jún. 24. 22:17
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

merthogy a dinók meg a zombik értelmesebb félnivalók...

Zombik nem léteznek, ha valamitől félni akartok, akkor inkább féljetek a bérgyilkosoktól, vagy a TrueBlood melegvámpírjaitól...

dinók meg már 65 millió éve kihaltak, nehéz lenne találkozni velük... De ilyeneket én is tudok mondani.

Félek a spenótszörnytől, a szövőszékembertől, a laposemberkétől, Szőrmókseggtől, Chuck Norristól (nem tudom hogy lehetsz ilyen genius, hogy nem hiszel benne...), Mel Gibsontól, a pókembertől és rettegek a dodóktól is, de ha találkoznék az utcán egy kardfogú tigrissel, attól is rettegnék, ezért nem megyek az utcákra...

2010. jún. 25. 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!