Mitől félsz legeslegjobban a világon?
Pókoktól,rovaroktól,egerektől,kígyóktól,gyíkoktól,a haláltól,a barátaim elvesztésétől,az erős szélviharoktól,sötétben is félek(túl sok horror:D)
sok mindentől félek:D
A zombiktól- nem vicc komolyan, milyen durva már, hogy nagyon sokan vannak, mostmár gyorsak, és élve megesznek.
A békáktól- még képen is gyűlölöm őket, és remegek amikor meglátok egyet. Viszont, vicces, hogy a nyílméreg békát viszont nagyon bírom.
Attól, hogy öregen halok meg - komolyan én hiszek a szellemekben, meg az ilyen dolgokban, és én nagyon nem akarnék 83 éves nagyiként kísérteni. Viszont ha jobban megnézem, nem akarok meghalni 25 évesen, mert akkor kezdek igazán élni, de a másik "énem" viszont nem akar öreg koráig élni.
15/L
A zombiktól én is félek :S:D Azt hittem csak én vagyok egyedül xD
A magányosságtól,attól,hogy felnőtt koromba nem lesz senkim.
Attól,hogy nem fogok munkát találni.
most ennyi jutott eszembe...
18l.
A legjobban attól félek, hogyha valami rossz fog velem történni és én nem fogom tudni kellőképpen azt feldolgozni
Mert ugyebár minden rossz dolog ( pl. betegség, szegénység, magány, stb. ), ezek relativ rossz dolgok, mert tudniillik minden relativ, és a hatása, amit rád gyakorol, az csak tőled függ
Tehát nem a külső problémáktól kell félni, hanem inkább saját magunktól. A rák csak egy betegség, amit különbenis vizsgáltak, hogy bárkinél előfordulhat, ugyanis az oxigén belélegzésével 3 emberből 1-nél kialakul a rák. Viszont nem ez tesz valakit komplett tönkre, hanem a kétségbeesés, a félelem, a deziluzió, a riadás , és ezek viszont mind belülről jönnek, a felkészületlen emberi személyiségből . Ezt kell edzeni, erre kell vigyázni, ezt kell fejleszteni. Tehát légy mindig biztos abban , hogy szellemileg immun vagy !
a
-sötéttöl de nagyon
-lufiktól
-békáktól
és attól hogy valami pedofil elkapja a lábamat az ágyam alól:|
merthogy a dinók meg a zombik értelmesebb félnivalók...
Zombik nem léteznek, ha valamitől félni akartok, akkor inkább féljetek a bérgyilkosoktól, vagy a TrueBlood melegvámpírjaitól...
dinók meg már 65 millió éve kihaltak, nehéz lenne találkozni velük... De ilyeneket én is tudok mondani.
Félek a spenótszörnytől, a szövőszékembertől, a laposemberkétől, Szőrmókseggtől, Chuck Norristól (nem tudom hogy lehetsz ilyen genius, hogy nem hiszel benne...), Mel Gibsontól, a pókembertől és rettegek a dodóktól is, de ha találkoznék az utcán egy kardfogú tigrissel, attól is rettegnék, ezért nem megyek az utcákra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!