Van még ilyen ember a világon?
Van még olyan ember a világon, aki keveset olvas, kevés filmez néz, kevés sorozatot néz, hanem ehelyett ismeretterjesztő sorozatokat néz, néha ismeretterjesztő könyveket olvas és a túlságosan, betegesen erős, fiús érdeklődési körökkel foglalkozik órákig a neten?
Annyira különcnek érzem magam emiatt, hogy nem is érzem ezt normálisnak.
Pár millió?
Ja egyébként nem a nyomorultakról, a szegényekről beszéltem, hanem akiknek lenne lehetőségük, de nem ezek érdeklik őket.
Én magamon kívül még nem találtam. Olyan rossz. :(
Azért nem találsz hasonlót, mert aki olyan, mint te vagy, az otthon ismeretterjesztő sorozatokat néz, netezik, tehát nem találkoztok...
Örülj, hogy Egyéniség vagy!
Nn is imádom!:D Biológiát hallgatok az egyetemen és nagyon jó, hogy régen sok ilyet néztem. Sorozatok közül csak a dr House-t szeretem. Filmezni sem szoktam, és kb olyasmi vagyok mint te. A fiús dolgokon mit értesz? Egy barátnőm sincs, csak fiú barátaim, és szeretek velük lenni, ebből következik, hogy azt csinálom, amit ők.
18/L
a kevés relatív, meg attól hogy valami könyv/film/sorozat önmagában nem lesz rossz vagy jó. igaz a sorozatok általában erőltetettek mert eladásra mennek, de vannak olyan sorozatok amiknek van értelmük, nem szappanopera szintűek
ráadásul a kettő nem zárja ki egymást. ha valakit érdekel a tudományos világ, a szórakoztató irodalom is érdekelheti. meg aztán egy komolyabb üzenetű scifi nem éppen egy kategóriába esik a romantikus ponyvaregényekkel - szerintem. tehát árnyaltabban kellene gondolkoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!