Hogyan tudnék rajta változtatni? L/16
szval az van hogy elég zárkózott vagyok.. nincs sok barátom.. van 1-2 de azokkal is csak úgy el vagyok.. unom hogy folyton csak b.sztatnak. :/ van 1-2 lány az osztályba nagyon idegesítőek szinte mindenkienk beszólogatnak de engem már nagyon idegesít ha megtehetném legszivesebb megvenrémőket.:D de még visza sem szólok nekik...
meg végülis nem merek új emberekkel emgismerkedni mert nem tudom hogy mit gondolnak rólam msn-en pl tök jól el tudok másokkal beszélgetni..sokan mondták hogy olyankor sokkal másabb vagyok és utálom amikor nagy nyüzivan. :/ a tesiórákat az osztálykirándulásokat.. szval utálom hogya valaki olyannal kell lennem akit nem ismerek..
ezen hogy tudnék változtatni? nem akarok ilyen lenni.. unom ezt az egészet ezígy szarélet. :/
Én is így vagyok vele!:(
Szerintem ezen úgy lehet csak változtatni, hogy minél többet kell társaságba menni, és lassan, fokozatosan hozzászokni.
De még én is próbálom rávenni magam!:)
Gondold át , hogy milyen pozitivum van abban , hogy ha társaságban vagy . Pl : vannak olyan játékok amik csak társasan jó pl kártya. Legyél kicsit nyitotabb és ne kezdj el rögtön azon filózni , hogy ez nem jó ,meg hogy uncsi , inkább csatlakoz a beszélgetéshez.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!