Miért van ez, hogy tudnál változtatni rajta?
Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy észrevettem, hogy egy 1,5 évvel ezelőtti képen, ahogy ránézek magamra, ahogy mosolygok, úgy látom, hogy akkor magabiztosabb voltam stb, ez áramlik, ezt érzem, a mosolyomból, most meg, ha ugyanúgy mosolygok, valahogy teljesen más, 17 éves vagyok, sokat változtam jó irányban, magabiztosságom se csökkent ,de mégis azon a képen, magabiztosabb vagyok, igaz, több kép is van, most meg akárhogy nézem magam a tükörben, semmi:/2011. máj. 9. 21:41
1/1 anonim válasza:
Lehetséges simán, hogy túl sok jelentőséget tulajdonítasz a képnek, ám ha mégis igazad van, akkor azokat a tényezőket vizsgáld meg, amelyek ezen másfél év alatt alakítottak téged, a főbb momentumokra gondolok, ezeket persze csak te tudhatod, hogy melyek.
De mindazonáltal lehet, hogy nem is számít mi van a képen és, hogy mi történt azóta, ami számít, hogy most jól érzed-e magad a bőrödben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!