Azt mondják túl mereven megyek, (kihúzom magam) de nem tudok máshogy menni de szeretnék rajta változtatni, hogy lazábban menjek. Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 16:54
1/10 anonim válasza:
Nyakat előre, lábakat kissé berogyasztva, kezeket zsebre.
Lazának születni kell ;)
2/10 anonim válasza:
Ne változtass rajta, neked legalább van tartásod :P
3/10 anonim válasza:
sz*rj a nadrágodba, akkor majd totyogni fogsz terpeszben.
4/10 anonim válasza:
Utolsó XD nagyon nagy! görnyedj sokat, de csak otthon, és majd megszokod.
5/10 anonim válasza:
Én tényleg nem értem, hogy ha valaki kivételesen nem úgy kóvályog, mint valami beheroinozott ungabunga véglény, az mért akar ezen változtatni...
6/10 anonim válasza:
Vagypedig (utolsó előtti vagyok) próbálgasd otthon ellazítani az izdaid.
7/10 anonim válasza:
Szerintem azzal nincs baj, hogy kihúzod magad.
Olvastam egy érdekes cikket, ami arról szól, hogy mitől alakulnak ki a testtartások és mit eredményeznek:
Rád akkor gondolom a merev illik. Vagyis nem tudom, illik-e, neked kell eldöntened.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a váaszokat!
Utolsónál azon az oldalon nem illik rám a merev jellemzői,de köszi.
2010. jún. 30. 23:26
9/10 anonim válasza:
Szerintem belső görcs van a háttérben. Ha megtanulod belül elengedni magad, a mozgásod is fesztelenebb lesz majd.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2010. júl. 3. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!