Van valami fóbiád? Ha igen akkor mitől félsz? Korod?
Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 19:42
1/16 anonim válasza:
Undorodom a pókoktól és a rovaroktól. Annyira, hogy még csak képen sem bírom látni őket...
19/L
2/16 anonim válasza:
Kígyóktól de nagyon. Szintén képen sem bírom őket nézni. Egyszer a faluban láttam egy siklót az út szélén. Azóta sem járok arra. Rettenetesen félek mindenféle kígyótól.
3/16 anonim válasza:
Én a villámlástól és az égdörgéstől félek :S 20/L
4/16 A kérdező kommentje:
Én a bohócoktól, meg amitől még nagyon azok a halak! :S gyerek korom óta iszonyodom tőlük, de nem tudom miért... :S
2010. jún. 23. 20:05
5/16 anonim válasza:
a Szőrös és dzsuvás madárpókoktól amelyik lassan felemeli a két melső lábait és közben dzsuvas hangot ad ki:D ja és láttam már kivégzést;D ugy ráugrott szegény lényre aszittem befsok:/ persze viccesen veszem a dolgot de falramászok tőle:D képen meg nézem is hogy milyen nagyon közelröl o.O
14/F
6/16 anonim válasza:
Klausztrofóbia, és a víztől is félek! 18/L
7/16 anonim válasza:
Poloska, májusi cserebogár, ill. az ilyen őrülten repülő förmedvények. Vízisikló a Balcsiban. 31/N
8/16 anonim válasza:
nekem pedogerophobiám van, azaz félek a pedomacitól :(
9/16 anonim válasza:
Klausztrofóbia, pókfóbia, dörgéstől is félek. 18F
10/16 anonim válasza:
Igen van sajna a agoraphobia (tériszony) ... de kurrva mód utálom
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!