M@x kérdése:
Mitől félsz?
Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 18:46
1/17 anonim válasza:
Nem teregetem ki senkinek sem a gyenge pontjaim. Ha válaszolnom kellene, akkor azt mondom, hogy semmitől. Az igazság talán az, hogy attól, hogy megsérülnek egyesek, akiket szeretek. De miért? Nem ez szerintem nem félelem.
2/17 anonim válasza:
hogy nem találok olyan embert akivel le tudnám élni az életem
meg betegségektől
3/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Első, nyugi nem akarom felhasználni ezeket senki ellen csak kíváncsi vagyok!
2011. febr. 3. 18:53
4/17 anonim válasza:
a hiábavalóságtól (haláltól)
hogy ha felnőnek a gyerekeim, a fejemhez vágják, hogy rossz anyjuk voltam,
hogy nekik valami bajuk lehet az életükben
hogy anyukámat elveszíthetem
5/17 anonim válasza:
Attól, hogy elveszítem a szeretteimet, mondjuk ez nem félelem, kb oyan, mint amikor elveszted a telefonod...szóval a saját értékeid elvesztésétől, a sötéttől , 2 fiútól és sorolhatnám. Félek a halaktól xD , nem merek bemenni melléjük a vízbe, félek a pókoktól, a kígyókkal jó viszonyba vagyok, azok aranyosak ...
6/17 anonim válasza:
meg még ilyenektől. FÉlek elkezdeni dolgokat, nehogy elbasszam őket...:D
8/17 Cory Rose válasza:
A rovaroktól, és attól hogy kihullanak a fogaim. Mástól nem.
9/17 anonim válasza:
A bohócoktól!!! XD
Igazság szerint a betegségektől a haláltól és a munkanélküliségtől!!!
10/17 anonim válasza:
vértől, éles dolgoktól, műtétektől, patkánytól, és örök félelmem volt mindig is hogy lekésem a buszt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!