Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mindenkit oltogatok, ez...

Mindenkit oltogatok, ez milyen tulajdonság?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, ez a másik része

Egyszerűen személytől függetlenül, mindenkit letudok oltani, ha persze van okom rá, és meg is kérdezték egy párszor, hogy " Te miért szereted kinozni az embereket ? ", de én nem értem, hogy más miért nem tud visszavágni valamivel

Egyesek mintha lefagynak ilyenkor

Velem van a baj ?

2010. jún. 23. 13:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
osztom az utolsót. ezenkívül: nagyképű, beképzelt, flegma (?)
2010. jún. 25. 01:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Nagyon negatív és ellenszenves tulajdonság, amit egyszerűen lehetetlen kedvelni.

Nem a szókimondással vagy az őszinteséggel van a baj (én is olyan vagyok) hanem pont az "oltogatós"-sággal. Maga az "oltogat" szó a szlengben a lealázást jelenti. Namármost ezt senki sem szereti. Tehát ha udvariasan, nem rosszindulatúan vagy igazmondó és őszinte, akkor simán el lehet fogadni, sőt én magam is felnézek az ilyen emberekre.

De azokat én sem tudom kedvelni, akik csipkelődnek, aláznak, fölényeskedve ítélkeznek. Abból vissza kell venni.

LÁTOD!? Fent én is úgy írtam, hogy korrektül kifejtettem. De hogy esne, ha így válaszoltam volna:

"Hát ne is csodálkozz, hogyha ekkora bunkó vagy, hogy elfordulnak tőled..."

Na ez ugyanaz volt, mint a fenti, csak "oltogatósan".

Melyik esett jobban?

2010. nov. 26. 15:56
 13/13 anonim ***** válasza:

"Mindenkit oltogatok, ez milyen tulajdonság?"

Ellenszenves, gyerekes, unintelligens, taszító.

Nem kell nyuszinak lenni vagy nem megmondani a véleményt, csak el kell fejben jutni oda, hogy ezt ne otrombán vagy fölényeskedve tegyük, hanem önmagunkat is és a másikat megtisztelve azzal, hogy mindezt az emberségünkből nem kilépve tesszük.

2011. jan. 28. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!