Egyszerűen személytől függetlenül, mindenkit letudok oltani, ha persze van okom rá, és meg is kérdezték egy párszor, hogy " Te miért szereted kinozni az embereket ? ", de én nem értem, hogy más miért nem tud visszavágni valamivel
Azzal egészen addig nincs baj, h oltogatod az emberkéket, amíg azt ők is viccesnek találják. Nem szabad, hogy átess a ló túloldalára és sértegesd őket oltás helyett. Minden embernél más az, hogy hol a határ. Ha a lételemed az oltogatás...:D akkor tapasztald ki mindenkinél, h hol ez a határ és csak addig menj el. Így neked is meg lesz az örömöd és nem is sértesz meg másokat.
2010. jún. 23. 13:53
3/13 A kérdező kommentje:
13:51- legalább fejtsd ki bővebben
2010. jún. 23. 13:55
4/13 anonim válasza:
Menj el tűzoltónak,és ott oltogass :D
2010. jún. 23. 14:10
5/13 anonim válasza:
Neked kell visszafognod magad, mert nem biztos, hogy mindenki jópofának találja a kötekedést. Én is szeretek néha az emberek agyára menni ilyenekkel, de néha már túl sok a jóból... már ha egyre gondolunk :) Ha arra gondolsz, hogy pl. teszel egy megjegyzést valaki kajájára, hogy 'ez úgy néz ki, mint amit egyszer már megettek', akkor együtt érzek veled :D De akkor is van, aki nem kapható az ilyesmire, ezt el kell fogadni, nem vagyunk egyformák hála az égnek :P
2010. jún. 23. 15:17
6/13 anonim válasza:
Az itt a baj, szerintem, elmondom Neked: Téged még nem oltogattak. Szólj, ha ez megtörtént, és meséld el, milyen érzés volt. Te nem fagynál le...? :) Dehogyisnem. Komoly probléma, ha Te ezt bajnak érzed, hogy nem tudnak mások visszavágni. Na meg az is, hogy Te ebben éled ki magad. Két kérdés volt, konkrétan válaszolok:
Egyszerűen, csak egy romlott személy vagy.
Veled van a baj.
2010. jún. 23. 19:12
7/13 anonim válasza:
Én a legtöbb emberrel nem szoktam, csak így osztályban a legjobb barátőmmel, de ő is engem kölcsönösen, és mindketten röhögünnk rajta :D viszont ahhoz is vagyunk elég komolyak, hogy lássuk, ha a másiknak már rosszul esik, és olyankor megbeszéljük az egészet... aztán neveünk megint :D
2010. jún. 23. 21:08
8/13 anonim válasza:
Bezzeg ha jön szembe három kigyúrt cigány, azokat nem mernéd oltogatni....
2010. jún. 23. 22:16
9/13 anonim válasza:
Társadalmi norma, hogy csak akkor hívjuk fel valakinek a figyelmét arra, hogy valamit rosszul csinál, hogyha azzal már nekünk árt, vagy pedig elég közeli a viszony, de akkor is négyszemközt illik.
Tanulj meg tűrni és hallgatni, mert okot azt mindenkiben lehet találni az oltásra. Mellesleg bebaszik, ha narancssárga hajad van...xdd
2010. jún. 24. 02:12
10/13 anonim válasza:
Ez egy gyerekes tulajdonság. Nőjj fel barátom, mert így nem jó úton haladsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!