Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az, hogy valaki lassú (munkate...

Az, hogy valaki lassú (munkatempóban, pl. ) származhat mentális bajból?

Figyelt kérdés
Már idestova két éve nem találok munkát, és vagy ezzel, vagy a lakhelyem miatt nem vesznek fel. Már megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy talán olyan mentális bajom/betegségemvan, ami én nem veszek észre, de egy szakavatott ember igen. Kipróbáltam az összes meggyőzési trükköt, tippet, amit guruk tanácsolnak, de sajnos semmi sem vált be. Elképzelhető, hogy talán hülye vagyok, és ezt mások észreveszik, csak én nem?

2018. szept. 26. 11:00
 1/7 anonim válasza:
Konctráció problémád lehet max de ez elég gyakori. Lehet nem tudsz sokáig figyelni mert elterelik a figyelmed gondolataid. Érdemes lenne pszichológussal beszélned ha ez a helyzet és meditálnod mert edződik tőle a memóriád és a koncentrációd.
2018. szept. 26. 11:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha lenne annyi pénzem, mmint amennyi nincs, örömmel tenném :/ Szeretnék dolgozni nagyon, és irritál, hogy nem fejlődök, akármit próbálok gyorsítani.
2018. szept. 26. 11:25
 3/7 anonim ***** válasza:
gyakorolj zen meditációt
2018. szept. 26. 18:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi a szakmád/végzettséged? Milyen területeken/pozíciókban próbáltál elhelyezkedni?
2018. szept. 26. 19:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Óvodai dajka OKJ+érettségi+B2-es angol nyelvvizsga de nem kellek mert nincs tapasztalatom.
2018. szept. 26. 20:10
 6/7 anonim ***** válasza:

És mindenképpen ebbe a szakmába akarsz elhelyezkedni? Fizetésigény? Illetve írtad még, hogy a lakhelyed miatt nem vesznek fel. Hol laksz?

Nem értem hol a probléma, mert ha valami irodai területet mondtál volna, ott számítana a gyorsaság, de óvodai dajkánál (és még rengeteg más szakmánál) nem igazán.

2018. szept. 26. 23:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Én se értem már, annyiféle kifogással küldtek el egy rakat helyről. Pedig annyira rossz munkaerő csak nem lehetek :/ Vagy nem is akkora a munkaerőhiány, mertm ás pozíciókra is jelentkeztem, pl.eladónak, pénztárosnak, takarítónak, bébiszitternek... a pályakezdő tapasztaatlanságot aláírom,az jogos kifogás, mert tényleg nincs munkatapasztalatom. De a többit, főleg alakhely kifogást... Gárdonyból kb. háromnegyed óra alatt be lehet érni, fél óránként vannak vonatok. :/ Annyira azért nem rossz a közlekedés innen, és buszjáratok is sűrűn vannak.
2018. okt. 2. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!