Ti is vágytok vándor vagy remete életmódra?
Mármint hí' a természet, meg az egyedüllét?
Nem túl komoly kérdés.
Én igen. Például idén nyáron kétszer is voltam biciklivel a határ és Bécs közti nemzeti parkban. A világ legélhetőbbnek tartott városában, Bécsben jól sem éreztem magam hanem alig vártam hogy újra a természetben legyek. Kb. 20 évet fiatalodtam a vadonban történő hosszú kerékpározástól. :))
Van a bakancslistámon fémdetektoros aranyrög kereső életmód is valahol a világ ismert aranymezőin. Meg egy olyan helyre költözés a természetbe ahol egész évben kellemes nyár van. Afféle Krokodil Dundee vagyok.
Egy ideális lakhely a sok közül:
Az úgynevezett digitális nomádoknak is hasonló vágyaik vannak, utaznak, akár a természetben dolgoznak a laptopjukon.
Vagy itt ez a hölgy is erdő széli házba költözött és a laptopján dolgozik otthon:
Egyik rokonom egy kisalföldi erdő széli tanyán él, a rendszerváltás óta önellátóként és irigylésre méltóan kiegyensúlyozott élete van.
Ez a férfi meg 30 évet töltött az alaszkai vadonban faházban. YouTube videók is találhatók róla:
Dick Proenneke
Én is vágyom egy ilyen életre. Egyedül, vagy valakivel élni egy kis faházban, az erdő közepén. Remete életmódot folytatni.:D
Ha minden összejön, meg is valósítom. A társadalomból máshogy nem tudnék kivonulni, amit élveznék is...
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!