Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az, hogy bárkit le...

Miért van az, hogy bárkit le tudok oltani?

Figyelt kérdés
Pontosabban azt nem értem, hogy ha bárki megpróbál beégetni vagy ilyesmi azt pikk-pakk leoltom, úgy hogy meg nem áll a lábán. Tévedés ne essék nem tahó módon lealázom, hanem nagyon kényelmetlen helyzetbe tudom hozni. Sose neveltek belém ilyeneket, kulturált családban nőttem fel. Néha magam is szégyellem, mert látom hogy rossz neki, de valahogy nem tudok uralkodni magamon ha b@sztatnak.
2010. jún. 22. 19:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Fura, de azt hittem, hogy büdös parasztank kiabáltok ki. Egyébként az utolsónak igaza van ( ez nem csak úgy leírják, helyzet adja), de nem akarok a kérések elől kitérni. Nos, ha találkozom egy társaságban valakivel, aki láthatóan nem szimpatizál velem, azt megfigyelem. Az eset egy sörözésről szól. 13-an beültünk egy sörözőbe. Egy csaj hozta az új barátját és látszott, hogy "felsőbbrendűségi" komplexusa van. Tudom ez hülyén hangzik, de ezt látod rajta (bemutatkozásnál erős kritikus tekintettel végigmér, de gondolom értitek) Aztán annyi volt, hogy én ittam egy koktélt, amire azt mondta, hogy női koktél. Jött a pincér és kértem, hogy segítsen a tudatlanságomon. Mondtam, hogy vendéglátós barátunk úgy tanulta, hogy ez női koktél és hogy érdekelne az ő véleménye is. (persze a pincér ismert már minket hisz évek óta oda járunk). Persze olyan italismereti előadást tartott, hogy a hülye gyerek csak nézett. Aztán inkább kiment retyóra, mert én meg szívtam a vérét, hogy ő hogy tanulta meg ilyenek (baromi kínos volt neki). Amikor visszajött azzal kezdtem, hogy mosott-e kezet, mert száraz a keze. Mielőtt folytathatta volna egyből mondtam neki, hogy így akar itt mindent meg mindenkit összefogdosni stb? Aztán a csaj mentette ki, hogy indulni kell. Tudom így nem nagyon tűnik hatásosnak, de elég kínos helyzet volt. Senki nem fogott vele kezet..
2010. jún. 22. 20:50
 12/14 anonim ***** válasza:
ez ez tök jó vicces lehetett xD
2010. jún. 22. 21:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Persze. Nagyon hasznos de hálátlan tulajdonság. Én is ilyen vagyok! A lényeg abban van, hogy megismered az embereket és rátapintasz a lényegükre. Én pl. tök szándéktalanul is képes vagy a porig alázni az embereket. A legmagabiztosabb lánynál is ott támadtam be, ahol gyenge volt, úgy hogy igazából fel se fogtam. Meg forró fejű vagyok és nem gondolkodok mielőtt kinyitnám a számat!

Engem pedig senki sem tud nyilvánosan leteperni. Valahogy mindig én maradok felül. És nekem ugyan úgy fáj, amikor a barátaimat megbántom mint nekik, vagy talán még rosszabbul is érzem magam érte!

Megérzed, hogy az adott helyzetbe, az adott embernek mit kell mondanod. Ennyi. :)

2010. jún. 22. 22:48
 14/14 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, a barátaimat nem szoktam megfingatni. Az az én bajom, hogy az első kis szikra olyan reakciókat indít el bennem, hogy annak az a vége, hogy a "gyújtogató" pikk-pakk odébbáll. Néha sajnálom, de még a szavakat fegyverként mindig jobb használni, mint az öklünket(bár az sem izgat, mert több vagyok, mint 100 és hát egyértelmű az erőfölényem)
2010. jún. 23. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!