Az önbizalom szerintetek bárkit megszépithet?
Úgy értem hogyha van például egy elképesztően ronda srác vagy lány , egy elefánt méretű önbizalommal, akkor az a személy ' átalakulhat ' ( mint egy optikai csalódás ), egy jóképű és vonzó személlyé ? Persze ez kissé fogas kérdés, mivel hogyha ez lehetséges akkor mi hogyan vennénk észre, DE egy nagyobb erőfeszitést téve mégiscsak találhatunk egy pár személyt az életünkben, aki nem felelne meg érdekes módon az eddigi elvárásainknak és mégis hihetetlenül tetszik vagy vonzódunk hozzá
Például az illető egy kissé pocakos, hip-hop-os stilusú srác és mégis vonzódunk hozzá, pedig nekünk az izompacsirta diszkós tipus volt az ideálunk.....és mégis..... szóval remélem érthetően irtam le , egy páran úgyse értik ha nem figyelték meg egy kicsit az életet vagy még nem tapasztalták
Én szerintem ilyen ember vagyok. Annyian mondták már rám, hogy csúnya vagyok. Engem ez sose érdekelt, az önbizalmam akár az acél. És most jobban megismertek, akik eddig az elsők között szekáltak, és teljesen máshogy viszonyulnak hozzám. :)
Tényleg nem vagyok szépség, tudom magamról, de akit akarok, megszerzem. :)
engem taszít ha valaki olyan öntelt mint az előző hozzászóló.
17L
16:21- nem tappintottál rá a lényegre
Ismerem a fajtád, egész nap nyafogtok, hogy nem vagytok szépek s a többiek el kell mondják vagy 11szer, hogy kissé lenyugodjatok, de ez nem épp az amiről én beszéltem
Különben egy ilyen nyápic csajszi nekem sose tűnne vonzónak
Ennyi
Hát, ha az ember az önbizalma miatt csak úgy "sugárzik", akkor változtathat az rajta.
Mondjuk a külsején azért aligha.
De az emberek máshogy fognak hozzá állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!