Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van valami vicces sztoritok?

Van valami vicces sztoritok?

Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 12:06
 1/6 anonim ***** válasza:
17%
nincs
2010. jún. 22. 13:15
 2/6 anonim ***** válasza:
93%

Nekem nem volt az, de még a doki is szakadt rajtam a nevetéstől...

Szóval néztem a Portugál- Észak-Korea meccset senki nem volt itthon.. Így anyáméknál voltam, mert nekik ilyen nagyon magas és óriási ágyuk van, előtte meg óriási nagy plazma tv. Totál beleéltem magam, trombitáltam (szilveszterről megmaradt) közbe ugráltam az ágyon, üvöltöttem tapsoltam és a 4. gólnál annyira lázba jöttem, hogy akkorát ugrottam az ágyon, lefejeltem a plafont (mondjuk nincs is olyan hű de magas a tér, az ágy miatt) és valahogy félre ugrottam, szóval leestem az ágyról és avval a lendülettel picit megfejeltem a szekrényt és kiment a bokám. Szóval éjszakára bent kellett maradnom megfigyelésen a kórházba mert agyrázkódásom lett és fel kellett polcolni a lábam, most meg ilyen óriási kötés van rajta.. De láttam végig a meccset! :D Még mindig nem érzem magam valami fényesen, fáj a fejem.. Lehet nem tudtam átadni, de nagyon vicces lehetett!

2010. jún. 22. 14:13
 3/6 anonim ***** válasza:
47%
XDDDDDDDDDDDDD
2010. jún. 27. 11:10
 4/6 anonim ***** válasza:
69%
ha tudnád mennyi van (van róla egy listám)
2010. nov. 13. 11:28
 5/6 anonim ***** válasza:
13. Állitólag ofönk elaludt a szertárban és nem kellt fel majd elmaradt az óra és kihivták a tüzoltókat
2010. nov. 13. 11:32
 6/6 anonim válasza:
Lány vagyok.Nekem van.2hete táborban elmentem a fák közé pisilni mert csak oda lehetett.Pisiltem is kakiltam is és megfordulok teszek 4 lépést és annyit hallok hogy valaki fut(barátnöm volt) felém és mondja hogy várj meg de elbotlik és fejjel bele a kakimba:DDDnem mondtam el neki hogy oda pisiltem ne érje több rossz hir:D
2013. márc. 18. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!