Milyen vicces strandos élményetek, sztoritok van? Írjátok le ;)
mentem egy jó pasi előtt és elcsúsztam a medence lépcsőjén.
Kicsit ciki volt számomra,megkérdezte,hogy jól vagyok-e és felsegített majd kicsit nevetett:D
Nekem is volt pár csúszkálós, de ami megmaradt.. van ez az UFO csúszda..:D na..lepottyantam a vízbe és nemvettem észre, hogy a bikinim fölső része felcsúszott és úgy mentem ki..aztán felénél észrevettem gyorsan elrendeztem a dolgokat és a medencés fiú megkérdezte kicsi rám a fürdőruha.. picit kellemetlen volt:S:D
Volt olyan, hogy a bugyi része kis megkötős volt..na az egyik része bumm szétjött..szóval..lehet valami nudista strandra kéne mennem:D
Tavaly nyár, hullámcsúszda, nem túl meredek.
Egy ismerősöm szerint úgy lehet rajta igazán gyorsan csúszni, ha a fürdőruhádat/gatyádat behúzod a fenekedbe.
Igaza lett, csak sajnos innentől kezdve irányíthatatlanná válik minden és oldalra-hasra fordulva csúsztam lefelé a fenékbe húzott szerkóban, remek látványt biztosítva lent a tömegnek. Körülbelül úgy néztem ki, mint Bridget Jones, ahogyan lefelé hasít a tűzoltócsúszdán. Rémes volt, így soha többet nem csúszok le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!