Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak azoktól kérek választ a...

Csak azoktól kérek választ a kérdésemre, akik rendszeresen nézik Rubí, az elbűvölő szörnyeteg című sorozatot! Szóval én inkább Maribel tipusú lány vagyok, éppen ezért szeretném Rubi viselkedését átvenni. Helyes ez? Hogyan tegyem?

Figyelt kérdés
Szóval, visszahúzódó lány vagyok, akit mindenki hülyének néz, beszól neki és hasonlók. És ebből már elegem van! Ki akarok törni, nyitott és határozott akarok lenni, akárcsak Rubí, vagyis inkább az őt alakító Barbara Mori. Hogyan valósítsam meg? Milyen tulajdonságokat vegyek magamra? A külsőmmel nincs gond, egy nap a városban, és különben nézek ki, mint Rubí.
2010. jún. 21. 18:55
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Tényleg? És hova sz.rjak tőled, utolsó???
2010. jún. 29. 13:40
 22/24 anonim válasza:

"különben nézek ki, mint Rubí"

Ez még viccnek is rossz volt. Ha különben néznél ki akkor lenne önbizalmad és te lennél külsőre a példaképem, mert szerintem Barbara Mori a legszebb nő.

2010. szept. 29. 01:07
 23/24 anonim ***** válasza:
Most miért kell szegény lányt leszólni? Én is akartam (néha még akarok is) olyan lenni mint pár szereplő a sorozatokból. Én ugyan a Rubit nem nézem csak ezt akartam leírni. :)
2010. szept. 30. 19:54
 24/24 A kérdező kommentje:

09-29 01:07-nek:

Azt írtam, hogy egy nap a városban és különben nézek ki, mint ő. Úgy látszik egyesek szelektiven olvasnak, és csak azt veszik észre amivel a másikat lehordhatják, miközben magukat teszik szégyenbe.

2010. okt. 5. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!