Csak azoktól kérek választ a kérdésemre, akik rendszeresen nézik Rubí, az elbűvölő szörnyeteg című sorozatot! Szóval én inkább Maribel tipusú lány vagyok, éppen ezért szeretném Rubi viselkedését átvenni. Helyes ez? Hogyan tegyem?
Figyelt kérdés
Szóval, visszahúzódó lány vagyok, akit mindenki hülyének néz, beszól neki és hasonlók. És ebből már elegem van! Ki akarok törni, nyitott és határozott akarok lenni, akárcsak Rubí, vagyis inkább az őt alakító Barbara Mori. Hogyan valósítsam meg? Milyen tulajdonságokat vegyek magamra? A külsőmmel nincs gond, egy nap a városban, és különben nézek ki, mint Rubí.2010. jún. 21. 18:55
11/24 anonim válasza:
Megértettem!:)Ha viszont így gondolod,akkor van önbizalmad!!!
12/24 anonim válasza:
Legyél minnél többet társaságba és légy kedvesebb!A bókokból vagy bírálatokból majd megtudod,hogy mi a baj valed.Mert valami van ezt te is tudod,az önbizalom hiány valamiért kialakult!
13/24 anonim válasza:
Ez csak önbizalom kérdése. Járj sokat emberek közé, minél kedvesebbek veled annál magabiztosabb leszel. Próbáld ki h te vagy a szexi lány, mert úgy nézel ki. Néha elég jól kinézni és el tudod fedni a belső bizonytalanságot.. Amúgy meg a Rubi féle lányok sohasem fogják megtudni h mik az igazi értékek, bár tény ami tény vonzó, hogy mindent megkapnak, de biztos erre vágysz?
14/24 anonim válasza:
őszintén sztem szánalmas h olyan akarsz lenni mint ő (én 1X néztem kinomban azt a szart de elég is volt annyi) rubi 1 hisztis pics
15/24 A kérdező kommentje:
Nem Rubi akarok lenni, hanem Barbara Morira akarok hasonlítani. Amúgy meg ízlések és pofonok!
2010. jún. 22. 18:37
16/24 anonim válasza:
hát az is gáz ez kb olyan mint ha vki harry potterre akarna hasonlítani xd xp
17/24 anonim válasza:
Vegyél egy pisztolyt és játsz Pécsest. ^_^
18/24 anonim válasza:
Ha Barbara Morikára akarsz hasonlítani akkor gondolom nem a Rubííít kéne bámulnod, mert nem biztos, hogy ugyanaz a személyiségük...
19/24 A kérdező kommentje:
Helyes, egyáltalán nem egyforma a személyiségük, de attól még nézhetem!!!
2010. jún. 28. 10:40
20/24 anonim válasza:
akkor meg értelmetlen a kérdés... előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!