Más is érez így?

Figyelt kérdés

Sajnos elértem egy olyan kort,amikor néha úgy érzem,hogy egyáltalán nincs szüksége rám a társadalomnak.Pedig van családom,gyermekeim,saját családi házam és autóm is.A munkahelyemen a fiatal kollégáim szinte átnéznek rajtam,bár okot nem adtam rá egyszer sem.Előfordult,hogy egy fiatal kolléganőmtől fontos információt kellett megkérdeznem,amire szinte lesajnálóan adott választ.Nem bátottam meg semmivel,csak az a "bűnöm",hogy már nem vagyok a korosztálya.Ez nagyon rosszul esik,amit gyakorta tapasztalok nap mint nap.Kinevetnek ha már nem tudok olyan gyorsan menni ahogy korábban tudtam,és ezt gyakran meg is említik.Mindenhonnan csak a "pofonokat" kapom,gúnyos mosoly kíséretében.

Mielőtt még valaki azt gondolja,hogy sajnáltatom magam,az rosszul hiszi.

Nem tudom hogyan tovább, mert ez eléggé rontja az önbizalmamat és károsan hat a hétköznaphaimra.

Ti mit tennétek a helyemben, illetve mit javasolnátok?

2018. aug. 26. 20:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát egy olyan embernek, akinek van gyereke és munkahelye is, arra igazán szüksége van a társadalomnak. Lehet, hogy aki téged lesajnál, meg se éri majd ezt a kort, arra is gondolj magdban kárörvendően. Ne hagyd, hogy pár beképzelt fiatal elvegye az életkedved, te ennél többet tettél már le az asztalra.
2018. aug. 26. 20:36
 2/4 A kérdező kommentje:
#1 Nagyon szépen köszönöm a válaszod!
2018. aug. 27. 05:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem már nem akarsz bizonyítani, ugyanis mindent elértél, amit egy átlag ember akarhat, ezért tényleg mondhatjuk, hogy csak úgy létezel, nem hajtasz mint a fiatalság, aki próbálja valóra váltani az álmait és fentebb mászni a ranglétrán. Lepd meg azokat a fiatalokat, a tapasztalataidból még mindig tudsz előnyt kovácsolni. Esetleg, a kritizálóiddal kezdeményezz beszélgetést, ismerd meg őket jobban és hagyd hogy ők is megismerhessenek, magyarázd el ha kell, hogy miért nem vagy alkalmas már feladatok elvégzésére. Ha önbizalom kell, csak nézz rá a gyerekeidre. Erőt, egészséget a továbbiakban.
2018. aug. 29. 21:54
 4/4 A kérdező kommentje:
#3 Köszönöm a választ!
2018. aug. 30. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!