Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Más is érez hasonlóan?

Más is érez hasonlóan?

Figyelt kérdés
Lassan a 23. életévemet töltöm be, külön élek a szüleimtől, saját magamról gondoskodom, mégis gyereknek érzem magam. Mikor tini voltam folyton azt néztem, hogy már a pár évvel idősebbek nálam is milyen felnőttesek a huszonéves korosztály meg már tényleg az abszolút felnőtt kategóriába tartozott a számomra. Persze ez ma sincs másképp, hisz ahogy elnézem a korombeli nőket pl egyetemen folyton lenyűgöznek mennyire érettnek látszanak, hogy menedzselik az életüket én meg kislánynak érzem magam és tudom, hogy nincs meg az a fajta magabiztos kisugárzásom ebből adódóan mint nekik és úgy érzem ez hátráltató tényező a párkeresés terén. Nem tudom, hogy változtathatnék ezen. Valaki valami tipp?
2016. szept. 19. 23:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én is éreztem így. De már nem akarok megfelelni senkinek. A látszanak ne higgy. Két dolog jól menedzselni és élni az életet. Élj úgy, ahogy neked jól esik.
2016. szept. 19. 23:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Menedzselhetik aztán úgyis mennek kávét főzni vagy pénzért házasodni
2016. szept. 20. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!