Ki mit álmodott az éjszaka?
Hosszú lesz
Szóval valami nagy tóba fürödtünk nagyon sokan, ami mozaikkal volt kirakva (mint egy medence).. Meleg volt kánikula. Volt egy ilyen óriás csúszda, mindenfele kanyarodott és ott volt mögötte a Parlament, szóval Budapesti látkép volt a tó partján, de nem a Dunába fürödtünk.. Éreztem, hogy valami rossz fog történni. Mindenki megőrült futkározott jobbra balra, mi meg csak álltunk ott egy helybe és egyszer csak az a csúszda össze vissza tört, mintha valami óriási láthatatlan valami lefele tolta volna, és emberek voltak rajta, szóval szörnyű volt. Egy híd is össze omlott közbe már ömlött az eső. Erre Jack Sparrow kapitány megszólalt (már hajón voltam), hogy megfordult a világ. Kinéztem a hajóból, és szóval a sötétszürkés fekete felhőn úszott a hajó és felfele esett az eső, nagyon magason pedig zúgott felettünk a tenger. Mögém lopakodott Jack és egy ilyen dzsungel vágó kést szorított a hátamhoz, a bordáimnak, nagyon fájt, de nem vágott meg. Engem kérdezett, hogy mégis mit tettem. Én persze nem értettem semmit, aztán leszállt rólam és ott volt mindenki a Karib-tenger Kalózaiból a hajón és mentünk megmenteni a világot.
XD
Mindig ilyen összetett álmaim vannak és sose felejtem el őket. Ami furcsa, mert anyu állítása szerint sose álmodik ilyen összetetten és szinte mindig elfelejti másnapra..
életem legnagyobb baromságát.
egy nő,aki volt valami rendezvényen velünk egyszercsak átváltozott valami gonosz boszorkányfélévé,és elkapott és bevitt a falba ááááááááá.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!