Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy csináljam azt, hogy...

Hogy csináljam azt, hogy olyan legyek mint dr. House?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkodom ujjaban arra, hogy milyen is vagyok.. aztán rájötem, hogy tiiszta dr. house... néha bunkó de szeretni valoan... és ilyen is akarom maradni.. lány létemre hogy öltözködjek, meg ilyenek... tudom hogy szánalmas kérdés de lécci ne oltogassatok, mert ne...
2008. nov. 2. 22:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
5%
Ja, az utolsóélőtti az jó volt :D DR house nagyon fasza emberke, csak az 5. évadot meg kell nézni :) alig várom a következő részt !!! (persze nincs magyarul...)
2008. nov. 12. 10:47
 12/17 anonim ***** válasza:
hmm.. nem tudom, h azért, mert "néha bunkó vagy, de szeretni valóan", miért kérdezed, h pl hogy kéne öltözködnöd? bocsi, de ez nem tiszta :D úgy értem, attól még biztos tudod, hogy miben és hogyan érzed jól magad, nem tudom, min szeretnél változtatni... ne akarj olyan lenni, mint House :D eleve ő pasi :D ha úgy érzed ilyen vagy, legyél ilyen, de ne akarj vkihez görcsösen hasonlítani..
2008. dec. 16. 19:55
 13/17 anonim ***** válasza:

Én a második válaszán igazán jóízűt röhögtem.

Igaza van: house nem kérné léccizve, hogy ne oltogassátok.

max iróniából:D

2009. jan. 3. 01:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Mikor adják a tv-ben a következő évadot? És ne akarj ő lenni, mert őt mindenki utálja (kivéve a tv nézők:-) Aki szereti az meg csak szánalomból.
2009. jan. 9. 22:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Növessz borostát!
2009. jan. 10. 20:10
 16/17 anonim ***** válasza:
De ne csak a lábadon
2009. jan. 10. 20:10
 17/17 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2018. jan. 10. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!