Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy csináljam azt, hogy...

Hogy csináljam azt, hogy olyan legyek mint dr. House?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkodom ujjaban arra, hogy milyen is vagyok.. aztán rájötem, hogy tiiszta dr. house... néha bunkó de szeretni valoan... és ilyen is akarom maradni.. lány létemre hogy öltözködjek, meg ilyenek... tudom hogy szánalmas kérdés de lécci ne oltogassatok, mert ne...
2008. nov. 2. 22:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ha létezne ilyen ember, nagyon bunkónak tartanák. A House-t is csak azért tűrik meg, és igazából is csak akkor tűrnének meg egy ilyen embert a munkatársai, ha ilyen szinten kiemelkedő dolgokra képes a munkájában. Szóval, ha megtalálod a rák ellenszerét, lehetsz bunkó. Ha megoldod a környezetszennyezés kérdését akkor is. (Habár akkor is azt gondolnák rólad, hogy: Wow, ez egy zseni , de mekkora egy kretén.) Szóval szerintem ne akarj olyan lenni, mint ő, mert nem hiszem, hogy nagyon szeretnének, ha ilyen szinten oltogatnál másokat.
2008. nov. 2. 22:21
 2/17 anonim ***** válasza:
99%

:D most sikersorozat, persze h olyan akarsz lenni:D

am már nem vagy olyan, mert house nem mondja h ne oltogassák:D:D:D

na, komolyra véve, lehetnek példaképeid, de lehet h nem ő a tökéletes erre a szerepre. pedig én is nagy rajongója vok:D

szal legyen saját egyéniséged és ne akarj egy másik ember bőrébe bújni:)

2008. nov. 2. 22:40
 3/17 anonim ***** válasza:
98%
A bunkó és szeretnivaló nem igazán fér össze. A Dr. House jól mutat, de csak a képernyőn. Én nem tűrnék meg egy ilyen embert hosszabb ideig a közelemben. Azért vicces, mert a tv-ben van és nem veled bunkó. Tv-ben a háború is jól mutat, a valóság más. Szerintem a valóságból válassz magadnak példaképül egy sikeres és tehetséges embert. Egy kis szarkazmus, cinizmus mehet, de ne nagyon mások rovására és ne túl sokszor mert az már bunkóság és nem nagyon jön be a legtöbb embernek. De ha olyan szinten nyomod, mint a House az biztos, hogy kevés embernek leszel szimpatikus. Meg azért a House legalább annak ellenére, hogy paraszt, kiemelkedően intelligens. Ezt te is elmondhatod? Mert lehet inkább nevetséges lennél mások szemében ezzel a stílussal.
2008. nov. 2. 22:40
 4/17 anonim ***** válasza:
74%
Ne próbálkozz, ez ugyanis lehetetlen!
2008. nov. 2. 22:51
 5/17 anonim ***** válasza:
88%

House egy megcsinált, kitalált karakter.

Ilyen az életben (pont ilyen) nincsen.

A sorozatban adott helyzetekre könnyű neki szöveget írni, de sok élethelyzetben nem látható. Azért mert akkor meglátnád, hogy nem teljesen olyan és akkor már nem lenne menő :) És ha nem menő nem eladható.

Nincs olyan aki mindig ugyanazt a sémát követi viselkedését tekintve, majd rájössz.

2008. nov. 2. 23:19
 6/17 anonim ***** válasza:
96%

Megint én :D

Egyébként pedig higgy magadban! ha tényleg ilyen vagy akkor ez már most is megvan benned és ha igazán a tiéd akkor mindig veled lesz.

De ha ilyen kérdések vetődnek fel benned akkor az viszont másra utal... lehet még nincs igazi egyéniséged, nem érzed igazán mi a tiéd.

2008. nov. 2. 23:20
 7/17 anonim ***** válasza:
77%
Hát, nemtudom, neked egy fiú oszt. társam néha eléggé hajaz rá. Egyszer bunkó, otthagyom, aztán meg olyan szövegeket enged el, ami talán bántó lehetne, de mégsem az :)
2008. nov. 3. 12:32
 8/17 anonim ***** válasza:
97%
Az az igazság, hogy a sorozatokban előre megvan írva, hogy hogy viszonyulnak majd az emberek a főszereplőhöz. A való életben kiszámíthatatlan. Pl:Gondolj bele, ha megvan írva, hogy a következő részben House beszól valakinek és jót röhög mindenki, mert jó poén volt, ez van a forgatókönyvben. Az életnek nincs forgatókönyve az ember, akinek beszólsz visszaszólhat, sőt még felül is kerekedhet rajtad és a végén még azt is megbánod, hogy megszólaltál. Tudom mit érzel én is sokszor jobban szeretném, hogy úgy viszonyuljanak hozzám az emberek, ahogy én akarom, de ez nem így van sajnos. :S
2008. nov. 3. 16:21
 9/17 anonim ***** válasza:
60%
Törd el a lábad, járj bottal, és drogozz
2008. nov. 3. 19:02
 10/17 anonim ***** válasza:
15%
Ez az utolsó hozzászólás durva :DDD neki van igaza :DDD
2008. nov. 3. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!