Victorya1112 kérdése:
Ez már beteges félelem? Mit tudnék tenni ellene?
Figyelt kérdés
Már gyerekkorom órát a féltem a sötétben, de akkor még nem volt ennyire durva. Régen nem mertem az ajtó felé fordulva aludni, és nagyon nehezen aludtam el a sötétben, de mostmár sokkal rosszabb lett. Sötétben egyeltalán nem bírok aludni, és még a tévé fényénél is alig. Ha az ajtóm be van csukva az alvás kilőve, de ha teljesen nyitva, vagy annyira, hogy ki tudok látni rajta, szintén lehetetlen, ahogy a nyitott ablaknál is, és nem merek hátat fordítani az ajtómnak. Éjszaka néha hangokat hallok, látók dolgokat amik nincsenek, és ha éjszak felriadok pánikolni kezdek, és kétségbe esetten keresem a villany kapcsolót. Ez mennyire számít betegesnek? Mit tudok tenni ellene?2018. júl. 31. 15:19
21/33 anonim válasza:
Ez érdekes tényleg. De mégis mitől félsz?
Nekem is volt hasonló ilyen 12-13 éves koromban. De ilyen durván nem. Csak ha egyedül voltam a szobában. Aztán magától elmúlt. De ha ott volt vki eszembe se.jutott.
Milyen hangokat hallasz? Vagy tényleg mégis mitől félsz? Hogy jön egy szellem? :)
Magadban kéne letisztazni hogy mi az ami miatt félsz. Ha nappal vagy egyedül a.hazban nem félsz?
22/33 A kérdező kommentje:
Hogy mitől félek a sötéten bellül, arról fogalmam sincs. Nappal nem szoktam félni, még akkor sem, ha egyedül vagyok. Néha a padlásról hallok hangokat, mintha egy ember lenne fent, vagy köröm kopogást, olyat, mint mikor a kutyáink sétálnak a csempén, csak valamilyen szinten más, és ezek a szobámig jönnek, de mikor odanézek semmi sincs ott, néha pedig suttogásokat, vagy szuszogást, de ezek nem a családom, mert olyan, mintha a szobámból jönne, de nagyon ritkán léptek és csoszogást is hallottam már.
2018. aug. 1. 19:07
23/33 anonim válasza:
Hiszel a természet feletti lenyekben?
24/33 A kérdező kommentje:
Igen, miért??
2018. aug. 1. 20:13
25/33 anonim válasza:
Akkor itt a baj :) csak utána néztél vminek ami megmaradt benned :D valami iszonyat hülyeség
26/33 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ez lenne a bajom, az ilyen dolgokban nem olyan régen kezdtem el hinni, viszont ez a félelmem már gyerekkorom óta megvan, és azóta növekszik.
2018. aug. 1. 21:03
27/33 anonim válasza:
Akkor mit fogsz tenni? Elmész egy pszichiáterhez jobb esetben begyogyszerez , rosszabb esetben bekuldenek egy szanatoriumba
28/33 A kérdező kommentje:
Öhm... Köszi a biztatást. Vagy jobb esetben megszűnik a félelmem, rosszabban enyhül. Próbáljunk meg pozitívak maradni egyenlőre....
2018. aug. 1. 21:16
29/33 anonim válasza:
Bocsi nem negativbol írtam. Csak szerintem ez nem megoldás , többen írták hogy menj el egy ilyenhez. Ismerősöm nem volt ennyire "kész" csak vmi szorongással volt baja , tele nyomtak gyógyszerrel mostanra teljesen függő és olyan mint egy zombi. Na már most te elmész ezzel hogy hangokat hallasz meg kaparast stb... Egyből azzal kezdi hogy esténként 1mg xanax. Pedig igazából semmi bajod , semmi szükség ezekre a szarokra. De beszelgettel már vkivel erről? Pl írtad h fater tudja , de ezt is mondtad neki h hangokat hallasz? Erre nekii mi a reakciója?
30/33 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a gyógyszeres dolog, azért sok dologtól függ, viszont a hangokról még nem beszéltem.
2018. aug. 1. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!