Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Azt hiszem nyári depresszióm van?

Azt hiszem nyári depresszióm van?

Figyelt kérdés
Szóval tavaly már volt ilyenem. Most késobb jelentkezett. Es rotkabban tor ram altalaban este es reggel. Keson tudok csak elaludni es koran kelek. Eves zavarom van vagy nagyon sokat vagy nagyon keveset eszem. Nagyon nehezen mozdulok ki otthonrol uresseget es szomorusagot erzek. Van egy barátom. Fel eve vagyunk egyutt es nagyon szerettem idaig. De most osszezavarodtam. Nem kivanom annyiszor gondolom a depi miatt es emiatt bebeszeltem magamnak hogy leszbikus vagyok. Tavaly ugyanez volt csak nem volt baratom. Mit tegyek? Segitsetek legyszi nagyon ketsegbe vagyok esve. Egyebkent 16 vagyok
2018. júl. 30. 00:38
1 2
 1/12 anonim válasza:
Próbálj meg a baratoddal tobb közös programot szervezni, esetleg beszélhetsz neki a problemaidrol is, ha igazan szereted es o is ugy szeret, akkor egyutt megtudjátok oldani, ha ennek valami lelki eredete van.
2018. júl. 30. 00:41
 2/12 A kérdező kommentje:
Mar mondtam neki hogy mostanabn ilyen vagyok es tavaly nyaron is ez volt es csomot ragodik rajta latom de azt h bebeszeltem magamnak h meleg vagyok nem mondtam el mert tuti magara venne es szakitana.
2018. júl. 30. 00:43
 3/12 A kérdező kommentje:
Olyan is van hogy vele sincs kedvem talalkozni
2018. júl. 30. 00:45
 4/12 anonim válasza:
Ez csak, es kizárólag nyaron van?
2018. júl. 30. 00:53
 5/12 anonim válasza:
0%

Hát én beszarok... Nyári depresszió... XD Jézus, nem gondoltam volna hogy van még lejjebb is.

Én még akkor Gyakori kérdések depressziós vagyok, mert ha ide feljövök, napokig nem tudom elfelejteni ezt a sok idiótaságot,mint pl ezt.

De hogy a tökömbe depressziós valaki azért mert nyár van? XD

2018. júl. 30. 01:26
 6/12 anonim válasza:

01:26...csak mellékesen:

[link]

[link]

2018. júl. 30. 07:39
 7/12 A kérdező kommentje:
Igen csak nyáron mikor elkezdődik a suli egy honap utan minden oke de meg nyar elejen is
2018. júl. 30. 09:08
 8/12 A kérdező kommentje:
Es igen van nyari depresszio😂😂😂
2018. júl. 30. 09:08
 9/12 anonim válasza:
Érdekes. Nem hittem volna hogy van ilyen..
2018. júl. 30. 15:55
 10/12 A kérdező kommentje:
Meg valaki tud segiteni?
2018. júl. 30. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!