Tegyem vagy inkább mégse? Mi lenne a helyes döntés?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve vagyunk együtt a "párommal", de igazándiból sosem mondtuk ki, hogy járnánk. A srácban minden megvan, amit egy pasiban kerestem, de van egy hibája. Kénytelen voltam rájönni, hogy ez ellenpontozza a többit. Túl tisztességes és megfontolt. Az utóbbi nem is lenne gond, én is az vagyok, bizonyos határokon belül. Bármilyen hülyén is hangzik, nekem is bejönnek a "veszélyes" pasik (szintén bizonyos határokon belül). Hagyjam el, mert nem tud igazán megőrjíteni, vagy maradjak vele? Bármennyire is szeretem, ez így kevés.2010. jún. 18. 22:25
1/7 anonim válasza:
Figyelj! Ismertesd meg vele az igazi életet:) Ez nem azt jelenti hogy megváltoztatod, hanem hogy megvadítod kicsit. Menjetek motorozni, vagy extrémebb sportokat próbáljatok ki. Aztán jöhet a többi. Amilyeneket te akarsz.:)
púúúsza
2/7 anonim válasza:
Ha valakit szerelemmel szeretsz, akkor azért szereted, amilyen. Ha mérlegeled a jó és a rossz tulajdonságait és kevésnek érzed, akkor valószínűleg nem mélyek az érzéseid. Azért a veszélyes pasikkal vigyázz, az ilyen pasikkal pont az a gáz, ami miatt vonzó:)
3/7 A kérdező kommentje:
Nem a drog-pia-rock&roll triót várom a pasitól, csak az a bizonyos érzés nincs már meg. Én mindent megpróbáltam, de egyszerűen nemet mond és mindenre van kifogása, hogy miért nem :( De meg ezért nem is szívesen dobnám ki, csak így folyton azt érzem, hogy valami nincs rendben.
2010. jún. 18. 22:47
4/7 anonim válasza:
szerintem dobd ki és keress egy alkesz vad b*zit aki a fogad is kiveri ha feleselsz.
istenem, akkor egy szánalom vagy, akaszd fel magad rib*nc.
5/7 anonim válasza:
Beszéld meg vele őszintén az érzéseidet. Mond el neki, hogy mire vágysz és hogy ez így miért nem jó neked. Vagy meg tudjátok oldani vagy kár egymás idejét rabolnotok.
6/7 anonim válasza:
Beszéljétek meg a problémát.Őszinte beszéd legyen.Ha megért akkor változtatni fog majd magán.Sok szerencsét.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!