Mit tegyek? Ti voltatok már így?
Röviden: nincsenek céljaim. Nem tudom,hogy hova menjek továbbtanulni,nem tudom,hogy milyen munkát akarok végezni, sem azt,hogy hol akarok élni...semmi.Nincs semmi,ami motiválna vagy irányt mutatna...
Röviden ennyi...
18/L

Első vagyok
Figyelj, nem az volt a célom, hogy ha elolvasod amit írtam, akkor rosszul érezd magad, de eleve az szerepelt a kérdésedben, hogy ti voltatok már így? És ezért írtam le azt, hogy velem mi történt pályaválasztás terén. Ne haragudj! :)

Jaaj nem,köszönöm,hogy válaszoltál és nem haragszom,csak kicsit félreértettem első olvasásra...Köszönöm a válaszod!
Nos igazából enegm rengeteg minden érdekel,de semmi nem fog meg igazán...És ez a legnagyobb gond...Nem tudom eldönteni,hogy mi érdekel igazán és mi az,ami csak egy újabb hóbort és csak egy kis fellángolás,ami hamar leülepszik...Szóval engem igazából csak általánosan érdekelnek dolgok,sajnos...
Én azért remélem,hogy nekem nem kell 30 éves koromig várnom,amig kitalálom.

Az a baj(nem veled,hanem az élettel),hogy sokszor döntés elé állítja az embereket.Döntenünk kell végtelen sok olyan dologban,mint például:
-Most akkor a pasimhoz menjek,vagy a barátnőmhöz ugorjak át?
-Most akkor a leckét írjam meg előbb,vagy tanuljam meg,ami a könyvbe van?
ÉS MINDEZ MÉG NEM KOMOLY!A komoly most jön..
-Ma adjam fel a csekkeket,vagy holnap?
-Ma vásároljak be,vagy holnap?
És még ez sem annyira fontos,mint például ez..
-Mit csináljak most?Mi lenne,ha..?
-Akkor elváljak a férjemtől?
-Szakítsak a pasimmal?
És még ezeknél mindig vannak fontosabb döntések.Ilyenek az elköltözős kérdések,meg a többi "Mi lenne,ha..?"kérdések.
És hidd el,hogyha felteszel magadnak egy kérdést,amiben döntened kell,és gyűjtessz érveket és ellenérveket,akkor tudsz dönteni,hogy mi lenne a számodra a legjobb..
**
ÍGY HÁT EZT JAVASLOM:
-Válassz ki 3 iskolát,3 foglalkozást,3 olyan dolgot,ami érdekel és szívesen csinálnád..gyűjts érveket mind a háromhoz,hogy miért érdekel,mi lenne a számodra a jobb,melyiket élveznéd jobban..stb.
És akkor rájössz,hogy mi a számodra a legmegfelelőbb.:)
SOK SZERENCSÉT AZ ÉLETBEN!

Rövid leszek...
Keresd meg azt, amit a legjobban szeretsz és úgy gondolod, szívesen elviseled egy egész életen keresztül.
Szerintem ez a megoldás.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!