Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lefikázol mások? Ha igen...

Lefikázol mások? Ha igen akkor miért és hogyan?

Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 16:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Lefikázok, ha olyan kedvem van, vagy ha megérdemli.

De sose magát egy embert, én mindig eszmét fikázok, kivesézem, és szembeállítom az alannyal, aki elszenvedi a dolgot.

Pl. a hungarista meg műneonácikat :D Kedvenceim..

2010. jún. 18. 17:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Sokat szivattak fiatalabb koromban, szóval elvből csak egyenlő partnert oltok le.

Ha irritál valaki véleménye, akkor kizárólag elvi síkon vagyok hajlandó vitázni.

Az ilyen "ronda az orcád, nem tetszöl" vitákba nem megyek bele mert színvonalon aluliak.

2010. jún. 18. 22:12
 3/3 anonim válasza:

Leggyakrabban azokat fikázom le, akik min. 2 évvel fiatalabbak mint én, 0% tájékozottság, és amivel ki akarnak engem oktatni, arról sz*rt se tudnak.

Ezeken annyit tudok röhögni. Főleg, mikor én sokkal többet tudok arról a témáról, amivel okoskodni próbál, és annyira lerí, h. minden "nehezebb" kifejezést, amit leírok, a googlen keres ki >< kis csicskák =)

És nem ilyen felszínes hülyeségekkel, hanem először direkt olyan szavakat használok, melyekről feltételezem, h. nem tudja a jelentését, míg be nem vallja h. így van, és akkor elkezdem oltani..

15L

(Ja, amúgy igen két értelmű a kérdésed, nem "másokat" akartál írni?:D Gondolom de)

2010. júl. 4. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!