Sokszor gondolkozok az öngyilkosságon, de ha rá kerülne a sor mindig megfutamodok. Miért?
Aki igazán öngyilkos akar lenne az meg is teszi
Te nem akarsz az lenni
Két variáció van:
1: Gyáva nyuszi vagy.
2: Nem akarsz te öngyi lenni, csak így keresel egy kis feltűnést.
Nemtudom, akkor a vagdosástól is félnék nem? A gyógyszerek vagy a gyógyszerekre való ivástól, a magas épületek szélén lévő ücsörgéstől, az hogy ha megyek futni (hobbi) vagy biciklizni akkor is ha hallok is autót lazán átfutok v átbicajozok a kereszteződésen, stb.
Amikor a félelmet írtam nem arra gondoltam hogy a haláltól, hanem ha mégse jönne össze és túlélem..
Én anno biztosra akartam menni, de nem sikerült. Nem gondolatban tettem, meg, hanem tettlegességig mentem (vízbefullás kísérlet, zacskó húzás a fejre, hajszárító a kádba, két napig nem fogyasztottam folyadékot végül a szomjúság győzött és a vonathoz is kimentem több alkalommal, de azt nem mertem, mert ha túlélem biztos lenyomorodok).
Mindet úgy próbáltam, hogy ne lássák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!